Herkese merhaba kan pıhtılaşması yüzünden 4 kürtajım oldu.Şimdi doktorumla aspirin ve iğnenin yanı sıra birde proteinden eksik olan bir beslenme planı (metionin diyeti)hazırladık ve bunu uygulayacağım.Benim gibi bu sıkıntıda olan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabiliriz.Çooook zor bir program Allh hepimize kolaylık versin:)))
canim bende tam 5 bebek kaybettim bu yüzden.hic bi doktorum bu diyeti yaptirmadi bana:44:.hangi faktörlerde pihtilasman var bide hic bi hamileliginde heparin kulandinmi
benim kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşüğüm var ama benm dktorum dyet listesi falan vermedi cor asprin 100 kullanyorum bide folikasit kullanıyorum sana nye dyet verdi kilolumusun
MTHFR C677T heterozigot ve protein c de düşüklük var.Tahlillerde bu şekil de yazıyor.Doktorlar sadece pıhtılaşma olduğu söylediler.Aspirin ve kan sulandırıcı iğneler kullandım ama olmadı.Şimdi de diyet ve diğer tedavilerler devam edecekmişim.Kürtajımın üstünden 3,5 ay geçti.Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.Ama diyet biraz zor:)Senin sorunun neydi ve bebeğine kavuşabildin mi?
benim kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşüğüm var ama benm dktorum dyet listesi falan vermedi cor asprin 100 kullanyorum bide folikasit kullanıyorum sana nye dyet verdi kilolumusun
Hayır canım kilolu değilim 53 kiloyum.Zaten bu kilo vermek için verilen diyetlerden değil.Protein kısıtlamalı bir diyet.Pıhtılaşmanın sebepleri arasındaymış.Bu yüzden Balık,Tavuk ve kuru baklagil yasak.Et küçük bir köfte kadar veya yumurta.süt veya yoğurt 4 çay bard.Sebze yemekleri öğünlerde 1 tabak.Meyve serbest vs.Yani proteini kısıyoruz.zor bir diyet ama diyetisyenim olumlu sonuçları olduğunu söyledi.5.Hamileliğim için sürece başladık.Umarım bizde de olumlu olur.Ayrıca 2 hamileliğim dede coraspirin ve iğne kullandım olmadı.Birde böyle bakalım ne olacak.Sana tedavi verdi mi doktor?
mina canim tam liste bu mu:26:bizlede paylasirmisin diyet listesinin tam halini
Hayır canım kilolu değilim 53 kiloyum.Zaten bu kilo vermek için verilen diyetlerden değil.Protein kısıtlamalı bir diyet.Pıhtılaşmanın sebepleri arasındaymış.Bu yüzden Balık,Tavuk ve kuru baklagil yasak.Et küçük bir köfte kadar veya yumurta.süt veya yoğurt 4 çay bard.Sebze yemekleri öğünlerde 1 tabak.Meyve serbest vs.Yani proteini kısıyoruz.zor bir diyet ama diyetisyenim olumlu sonuçları olduğunu söyledi.5.Hamileliğim için sürece başladık.Umarım bizde de olumlu olur.Ayrıca 2 hamileliğim dede coraspirin ve iğne kullandım olmadı.Birde böyle bakalım ne olacak.Sana tedavi verdi mi doktor?
rehal canim bi baska bi diyet kiloyla alakali degil pihtilasma diyeti.genellikle homosistein degeri yüksek olanlara tavsiye ediyolar..ama doktor bu diyette kararsiz bi kismi faydasi olduguna inanmiyo..ben tam 4 hemotoloji dr gittim hic biri yap demedi..
benim doktorum sadece kilo almamaya gayret et ve sürekli corasprin ve folikasit kullan dedi önceden gnde brtane içiyodum corasprini snra iki kere kist oluştu günde ikiye çıkardı hamile kalırkalmaz hemen gel iğneye başlayalım dedi başka br tedavi uygulamyor
Bende şuan coraspirin,folik asit ve magnezyum kullanıyorum.İğneye bende hamile kalınca başlayacağım.Bu diyeti her doktor vermiyor.Kimileri gereksiz diyor.Bu seferki doktorum Doç.ve umarım diyeti önce Allah'ın izniyle tabi ki faydalı olur.
inşallah canım en kısa zamanda faydasını görürsün hamle kalırız inşallah yakında
Hepimiz bebişlerimize sağlıklı olarak kavuşuruz umarım..Ben burdan sizlerler paylaşacağım.Sizde paylaşın olur mu merak ederim
Herkese merhaba kan pıhtılaşması yüzünden 4 kürtajım oldu.Şimdi doktorumla aspirin ve iğnenin yanı sıra birde proteinden eksik olan bir beslenme planı (metionin diyeti)hazırladık ve bunu uygulayacağım.Benim gibi bu sıkıntıda olan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabiliriz.Çooook zor bir program Allh hepimize kolaylık versin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?