- 3 Şubat 2025
- 16
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi busra123545
-
var gibi görünüyor ama isterseniz kan verip kesin sonuç alabilirsin.Merhaba. Ya gebelik var mı sizce son adet 14 Ocak ve yani testte çok resimde belli olmuyor fakat kırmızılık var net olmayan. Sizce ne zaman tekrarlamalıyım testi ? Ya da kan tahliline gitmeli miyim? İnanılmaz tatlı aşeriyorum anlatamam size. Eki Görüntüle 3538538 Eki Görüntüle 3538539
teşekkür ederim :)Bence bir test daha yapın test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bozuk değildir ama ilk çizgi de biraz bozuk gibi ondan dolayı tekrarlayın bence testi
Bence bir test daha yapın test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bozuk değildir ama ilk çizgi de biraz bozuk gibi ondan dolayı tekrarlayın bence testi
Teşekkür ederim evet bana da öyle geldi sadece kaset testte çıkıyor benim sonuçlar kan testi hariç :) bi bakacağım 2 gün daha mı beklesem acaba kan testi için ?var gibi görünüyor ama isterseniz kan verip kesin sonuç alabilirsin.
Bir sonraki adet tarihinize kaç gün kaldı? Ya da yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ona göre kanda çıkar diyebiliri
Anladım ya şöyle diyim benim enteresan ilk hamileliğim değil ama hep erken çıkıyor ve sadece kaset testte belki oluyor.Çok erken yapmışsınız testi bu kadar erken kaset testte çıkmaz. Batı bekleyin inşallah pozitif olur
Teşekkür ederim.Anladım ya şöyle diyim benim enteresan ilk hamileliğim değil ama hep erken çıkıyor ve sadece kaset testte belki oluyor.
Kaset testte çıkması için çok erken bir zaman bir hafta sonra falan daha net çikar bence14 Ocak adet gördüm öyle diyim size.
DeğişikmişAnladım ya şöyle diyim benim enteresan ilk hamileliğim değil ama hep erken çıkıyor ve sadece kaset testte belki oluyor.
Markası ne bunun labouik miMerhaba. Ya gebelik var mı sizce son adet 14 Ocak ve yani testte çok resimde belli olmuyor fakat kırmızılık var net olmayan. Sizce ne zaman tekrarlamalıyım testi ? Ya da kan tahliline gitmeli miyim? İnanılmaz tatlı aşeriyorum anlatamam size. Eki Görüntüle 3538538 Eki Görüntüle 3538539
Merhaba evetMarkası ne bunun labouik mi
Dün bende bu koyulukta ve aynı merhaba testle öğrendimMerhaba evet
Evet bencede :)Kaset testte çıkması için çok erken bir zaman bir hafta sonra falan daha net çikar bence
Şaka gibiii :))) Hayırlı olsun o zaman sağlıkla:)) Çok sevindim adınıza. Bence bi kan testi fena olmaz çok erken farkındayım. İçim içime sığmıyor.Dün bende bu koyulukta ve aynı merhaba testle öğrendim
Kan testi ne zaman verdiniz?Dün bende bu koyulukta ve aynı merhaba testle öğrendim
24 dü değermiş ver yinede madem diğer gebeliklerdede erken öğrenmişsnŞaka gibiii :))) Hayırlı olsun o zaman sağlıkla:)) Çok sevindim adınıza. Bence bi kan testi fena olmaz çok erken farkındayım. İçim içime sığmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?