Gebelik var mı?

busra123545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
16
1
1
30
Merhaba. Ya gebelik var mı sizce son adet 14 Ocak ve yani testte çok resimde belli olmuyor fakat kırmızılık var net olmayan. Sizce ne zaman tekrarlamalıyım testi ? Ya da kan tahliline gitmeli miyim? İnanılmaz tatlı aşeriyorum anlatamam size.

Bence bir test daha yapın test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bozuk değildir ama ilk çizgi de biraz bozuk gibi ondan dolayı tekrarlayın bence testi

Bence bir test daha yapın test bozuk gibi geldi bana. İnşallah bozuk değildir ama ilk çizgi de biraz bozuk gibi ondan dolayı tekrarlayın bence testi

var gibi görünüyor ama isterseniz kan verip kesin sonuç alabilirsin.
Teşekkür ederim evet bana da öyle geldi sadece kaset testte çıkıyor benim sonuçlar kan testi hariç :) bi bakacağım 2 gün daha mı beklesem acaba kan testi için ?

Bir sonraki adet tarihinize kaç gün kaldı? Ya da yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ona göre kanda çıkar diyebiliriz

Çok erken yapmışsınız testi bu kadar erken kaset testte çıkmaz. Batı bekleyin inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…