- 11 Nisan 2023
- 81
- 4
-
- Konu Sahibi gokyuzummmmmmm
ben öğrenmiştimHanımlar dün artımed in kaset testini yaptım ilk 5 dakika içinde ikinci çizgi çok silik çıktı bugün de aynı testten 4 tane yaptım ve aynı şekil dördüde ikinci çizgi silik çıktı fotoğraftaki gibi böyle bişiy yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz ?
Ne zaman kan vermeliyim reglme 5 gün var öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı ? Ve gecikmeylemi öğrendiniz yoksa regl öncesimiben öğrenmiştim
bu şekildeyken kan benim 2.31 gibi birşeydi. Doktor regli bekle demişti. Bende reglden 4 gün önce idrarda görmüştüm. Regl günümde kan verdiğimde 157 olmuştuNe zaman kan vermeliyim reglme 5 gün var öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı ? Ve gecikmeylemi öğrendiniz yoksa regl öncesimi
Ben hemen verdim adete 3 gün kala öğrendim, 3 kere takip yaptırdım güzel artış görünce bir daha yaptırmadım. 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de kalp atışını duydum canımNe zaman kan vermeliyim reglme 5 gün var öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı ? Ve gecikmeylemi öğrendiniz yoksa regl öncesimi
Doğru ben de şubatta bi zorunlu kürtaj geçirdim insan sabırsızlanıyor işteBence hemen kan verme, ben yaptım o yanlışı 6 gün kala silik çizgiyle gidip kan verdim 40 çıktı değerim bekle bekleye bir hal oldum , şimdi doktordan geliyorum daha bugün kese görebildik 5 haftalık olduk. Ama o 2 hafta nasıl geçti bide bana sor. En iyisi adet geçince vermek. Tam kendini belli eder zaten
Yaa çok iyiymiş inşallah benimde vardırbu şekildeyken kan benim 2.31 gibi birşeydi. Doktor regli bekle demişti. Bende reglden 4 gün önce idrarda görmüştüm. Regl günümde kan verdiğimde 157 olmuştu
regl bekleyinizYaa çok iyiymiş inşallah benimde vardır
Maşallah Allah sana bağışlasınBen hemen verdim adete 3 gün kala öğrendim, 3 kere takip yaptırdım güzel artış görünce bir daha yaptırmadım. 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de kalp atışını duydum canım
Bekleyceğimregl bekleyiniz
Aynen öyle yapacağım inşallah sabredebilirimRegl gecikince kan verin bence. Şimdilik daha fazla test yapmayın 2 gün sonra kaset testi tekrarlayın koyulaşma var mı diye
Teşekkür ederim canım, sen de 4 tane kaset yapmışsın yanlış çıkacağını düşünmüyorum, inşallah sağlıklı gebeliktir ve sağlıkla geçerMaşallah Allah sana bağışlasın
İnşallah canım çok sağolTeşekkür ederim canım, sen de 4 tane kaset yapmışsın yanlış çıkacağını düşünmüyorum, inşallah sağlıklı gebeliktir ve sağlıkla geçer
Sabretmek zor biliyorumAynen öyle yapacağım inşallah sabredebilirim
İçim içime sığmıyorSabretmek zor biliyorum
Erken öğrenmek de stres yapacağı için bekleyin bence. Olacağı varsa olacak zatenİçim içime sığmıyor
Kızlar bugün sabah yaptım ilk 10 dakikada silik çıktı adetime 3 4 gün var 3 gündür neredeyse 7 8 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik testiydi sadece bir tane erken gebelik testinde silik cizgi çıkmadı diğerlerinin hepsinde çıktı kafam karıştı sizce hamilelik varmidir