var hayırlı olsunmerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
polikistik over liyim 2 yıldır evliyim hiç korunmadık olmuyot oyüzden ümitlenmek istemiyorum ama korkuyorumvar hayırlı olsun
olmuş canım kan ver bi yerde. beta hcg baktırpolikistik over liyim 2 yıldır evliyim hiç korunmadık olmuyot oyüzden ümitlenmek istemiyorum ama korkuyorum
çok teşekkür ederim kalbinizden öpüyorum İnşaah olur bebeğimolmuş canım kan ver bi yerde. beta hcg baktır
Pozitif tebriklermerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
Belki testi yaptığınız saatle alakalıdır ben ilk kaset testinizdeki ikinci çizgiyi kurutma çizgisine pek benzetemedim.. istiyorsanız içiniz rahat etsin kan verinbugün certain gebelik testi yaptım ve dirrk negatif çıktı
muhtemelen pozitif, kan vermeye ne zmaan gideceksiniiizmerhaba adetim gecikti test yaptım silik çizgi çıktı ilk kez test yqptım sizce var mi gebelik
Bugüm yenilednz mi testipazartesiye adet olmazsam veririm inşallah. inşallah hamileyimdir ya çok istiyordumçok üzüldüm.
ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimiMerhaba sizi umutlandırmak istemem fakat benimde testlerim negatif cıktı üstünede birde adet oldum neredeyse imkansızdı o ay hamile olmam fakat hastaneye baska birşey için gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim içinizi karartmayın lütfen bu testlerede inanmayın en doğrusu kan vermek olacaktır. Allah herkese doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Ama sonuca göre hamilesin bence git adet olduysan düşük yapmış olabilirsin de olmayabilirsindeben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşduben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
çok yoğun adet oluyorum referans değeri ne oluyor peki anlamadım ki foto atayım18.8 işte sonucun hamilesin. 5den buyuk hamilelik var diyor. Adet ustune gormedir belki de yada kimyasal gebelik. Ama ne olursa olsun bir hamilelik oluşdu
Kan verdin mi canmhayır yenilemedim ilk test zaten silik çıkmıştı dün yaptiğimda direk negatif zaten gebelik belirtimde yok ki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?