• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik var mı

çok yoğun adet oluyorum referans değeri ne oluyor peki anlamadım ki foto atayım 🥺
Referans araligi tüm testlerde verilir. Yani bu araliklarda olmasi gerek normalde. Hcg 0-5 arasinda olmasi normal degerdir yani hamilelim yoktur. Arttikca hamilelik oluyor. Mesela benim ilk degerim 19du. Ama yogun adet olduysan kimyasal da olmuş ola bilir. Sen en iyisi testi tekrarla. Şimdi hamileliğin devam edib etmediyini diyemem ama kesinlikle oluşmuşdu

Referans araligi tüm testlerde verilir. Yani bu araliklarda olmasi gerek normalde. Hcg 0-5 arasinda olmasi normal degerdir yani hamilelim yoktur. Arttikca hamilelik oluyor. Mesela benim ilk degerim 19du. Ama yogun adet olduysan kimyasal da olmuş ola bilir. Sen en iyisi testi tekrarla. Şimdi hamileliğin devam edib etmediyini diyemem ama kesinlikle oluşmuşdu
ilk sonucunuz 19 muydu gebeliğinizi öğrendiğinizde

Çok benzer bir şeyi ben yaşıyorum şuan. Adetim 2 gün gecikince test yaptım. Silik çizgi çıktı. Sonraki test ise negatifti. Ertesi gün kan verdim yani cuma günü 6 ağustosta. Sonucu bugün aldım. Hcg 14. Yani hamilelik olabilir. Ama kan verdiğim günün akşamı regl oldum. Ve bugün reglin 4. Günü. Ama pek yoğun değil. Doktor tekrar kan versin olabiliyo böle şeyler demiş. Benim regl olduğum gün göğüs şişkinliği ve acısı biter. Ama şuan hala devam eden bir ağrı ve şişlik var. Çok şaşkınım olan bitene anlam veremiyorum bi türlü.

Çok benzer bir şeyi ben yaşıyorum şuan. Adetim 2 gün gecikince test yaptım. Silik çizgi çıktı. Sonraki test ise negatifti. Ertesi gün kan verdim yani cuma 6 ağustosta. Sonucu bugün aldım. Hcg 14. Yani hamilelik olabilir. Ama kan verdiğim günün akşamı regl oldum. Ve bugün reglin 4. Günü. Ama pek yoğun değil. Doktor tekrar kan versin olabiliyo böle şeyler demiş. Benim regl olduğum gün göğüs şişkinliği ve acısı biter. Ama şuan hala devam eden bir ağrı ve şişlik var. Çok şaşkınım olan bitene anlam veremiyorum bi türlü.
inşallah vardir istiyorsan 🙏🙏🙏 ben de çok istiyordum benimki çok yoğun oluyorum 🥺 yarın doktora gidicem

inşallah vardir istiyorsan 🙏🙏🙏 ben de çok istiyordum benimki çok yoğun oluyorum 🥺 yarın doktora gidicem
Kimyasal gebelik büyük ihtimal canım sağlıklı olmadığı için vücudundan atiliyor regly yolu ile biraz ağrılı ve sancılı gecebilir değerin çok yüksek değilmiş yinede bir doktora danış

Çok benzer bir şeyi ben yaşıyorum şuan. Adetim 2 gün gecikince test yaptım. Silik çizgi çıktı. Sonraki test ise negatifti. Ertesi gün kan verdim yani cuma günü 6 ağustosta. Sonucu bugün aldım. Hcg 14. Yani hamilelik olabilir. Ama kan verdiğim günün akşamı regl oldum. Ve bugün reglin 4. Günü. Ama pek yoğun değil. Doktor tekrar kan versin olabiliyo böle şeyler demiş. Benim regl olduğum gün göğüs şişkinliği ve acısı biter. Ama şuan hala devam eden bir ağrı ve şişlik var. Çok şaşkınım olan bitene anlam veremiyorum bi türlü.
Üstüne görmek diye bir tabir var ,annem bende yasamıştı bende ilk kızımda yasadım..ve üstüne görüldüğünde çocuk kız oluyormuş..🤔

adet bitiminden sonra çekiliyor, rahminize tüplerinize bakıyorlar çok faydasını görürsünüz, ben üç ay önce çekildim çekildikten bir ay sonra klomen tedavisine başladım şuan 1 buçuk aylık hamileyim

adet bitiminden sonra çekiliyor, rahminize tüplerinize bakıyorlar çok faydasını görürsünüz, ben üç ay önce çekildim çekildikten bir ay sonra klomen tedavisine başladım şuan 1 buçuk aylık hamileyim
hayırlınolsun inşallah sağlıkla doğurup büyütürsünüz 🙏❣️🥰

Hayırlısı olsun canım temmuz ayında bende yaşadım değerim çok yüksek değildi kanama ile bitti güzel düşün en azından hamile kalabiliyorsun rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin tez vakitte

ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
ben cuma günü kan testi yaptırdım referans değeri 0-5 yazıyor sonuçtada 18.8. yazıyor adet oldum oyüzden gitmedim pazartesi almaya e nabızdan baktım negatif dimi
Tekrar yaptırdınız mı kan tahlili ? Betanın yükselmesi lazım adetin cok basındaysa üstüne adet görmüşte olabilirsiniz , geç döllenmede olmus olabilir. Bence tekrar kan tahlili yaptırın en doğru sonucu o verir.

Back