- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuk gibi degilmiKızlar bu gün asilamanin 12. Günü dayanamadım test yaptım boyle çıktı ne demek oluyor bu gebelik var mi
Bilmiyorum ki canım ya çok istiyordum ya bozuğu kabulenemiyor insan yarin bir tane daha yapayım artık hayirlisiBozuk gibi degilmi
Tesekkur ederim canımTest bozuk canim
Bilmiyorum ki tek çizgiyi görmekden sikildim artik ben bi kan vermeye gideyim ya hayırlısı artikTestin bozuk canım yarın tekrar yap
Canim ben direk kan vereyim içim rahat kadın kafayı yicem nerdeyseTest bozuk sanırım kuzum sağlık ocagina gidip idrar testi isteyebilirsin
İnşallah bebeğin vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben dün test yapıp adet oldum psikoloji yerle birCanim ben direk kan vereyim içim rahat kadın kafayı yicem nerdeyse
Evet bencede,testte bi sknti var gibiBilmiyorum ki canım ya çok istiyordum ya bozuğu kabulenemiyor insan yarin bir tane daha yapayım artık hayirlisi
Bende gecen ay,hemde pozitif bir test,cok kotu bisi , geçmeden yapmicam bi dahaİnşallah bebeğin vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben dün test yapıp adet oldum psikoloji yerle bir
Olmayınca olmuyorBende gecen ay,hemde pozitif bir test,cok kotu bisi , geçmeden yapmicam bi daha
Aynen rabbim hayirlisiyla versin zamani var demekki,Olmayınca olmuyor
Aynen öyle balım aminAynen rabbim hayirlisiyla versin zamani var demekki,
Kan verdim bende 1 saat sonra çıkacak sonuçların canım ya hem bekleyiş hem de korkuİnşallah bebeğin vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben dün test yapıp adet oldum psikoloji yerle bir
Dayanamadim verdim canım ya vermese miydim acabaBozuk gibi geldi çok damlama 3 damla yeterli olur. Birde 14 gün olmadan yapma test sabret
Şaşırtıyor insanı
Bende öyle olmakdan cok korkuyorum gerçekten bunu yaşamayan biri anlayamaz canımİnşallah bebeğin vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben dün test yapıp adet oldum psikoloji yerle bir