- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitif gibi görünüyor ama çok umutlanmadan 2 gün sonra testi tekrarlayın varsa dahada koyulasacaktirKızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Bence pozitif hayırlısı olsun inşallah .Kızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Ya ciddi misin bana negatif gibi geldi ama bi umut sorayım demiştimvar gibi duruyor tamamına ersin inşallah kan vermelsiin bence :)
Evet bencede pozitif hayirli olsun![]()
Tamamdır çok çok teşekkürler insan yine de umutlanıyor inş vardırEvet pozitif gibi görünüyor ama çok umutlanmadan 2 gün sonra testi tekrarlayın varsa dahada koyulasacaktir
Ay inş çok teşekkür ederim çok umutlanmak da istemiyorum ama
Ne zmn yaptın cnm sabah mıKızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Aaaa öyle mi hadi hayırlısı inş sağlıkla ilerler siz kese falan gördünüz müBenimde boyleydi beta 34 cikmisti sizinde muhtemelen 20 40 arasinda bir sey cikicaktir![]()
Hayır 1 saat önce falan yaptım sabah mı yapılmalıNe zmn yaptın cnm sabah mı
Yok ben de sabah yaptgmda böyleydi akşam yaptgmda ckmamıştı sizde var ama cok belliHayır 1 saat önce falan yaptım sabah mı yapılmalı![]()
Bnm testimede baksana bir cnmKızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Var gibi inşallah canmKızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Aaaa öyle mi hadi hayırlısı inş sağlıkla ilerler siz kese falan gördünüz mü
Yarin gidicem, ben 29 agustosta ogrenmistim adete bi hafta kala bakalim yarin gorunur insallahbenim testim de boyleydi ama ilk 5 dakikada cikan sekli bu
kuruma cizgisi diye bir sey varya cok bekleyince sonuc yaniltiyo
Kızlar alttaki ultra erken gebelik testi üstteki normal gebelik testi. Adetime 5-6 gün var o da gecikme yaşanmazsa. sizce gebelik var mi bu testlere göre
Canım bence senin de var sanki aynı gibi testlerimiz senin adetine kaç gün varBnm testimede baksana bir cnm
Evet testlerimiz çok benziyor. Hayırlısı inş sağlıklı ilerlerYarin gidicem, ben 29 agustosta ogrenmistim adete bi hafta kala bakalim yarin gorunur insallahbenim testim de boyleydi ama ilk 5 dakikada cikan sekli bu
kuruma cizgisi diye bir sey varya cok bekleyince sonuc yaniltiyo