Gebelik var mı sizce tecrübeli hanımlar 🤔

Ollaallaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
23
14
3
31
arkadaşlar merhaba. Adetim 10 gün gecikti. Pcos var bende. Ama bu aralar kasıklarım sürekli batıyor. Testi de bu akşam saat 6 gibi yaptım. Eşim ile alışverişten gelmiştik. Testi yapar yapmaz belirdi ikinci çizgi çok şaşırdım... Kasıklarda çok batma oldu eve gelşnce ağır poşet taşımaktan mı acaba. Sizce Hamile olabilir miyim. Teşekkür ederim şimdiden herkese hayırlı akşamlar...

Testiniz pozitif görünüyor, hayırlı olsun tebrik ederim. En kısa sürede kan testi yaptırıp kesinleştirin

Lop

İnşallah teşekkür ederim. Testin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi sizce

Gebelik testleri ilk 5-10 dakika arasında en doğru sonucu verir. Eğer çift çizgi, testi kullandıktan 1-2 saat sonra çift çizgi gösterdiyse şüpheli bir durum olur. Ne kadar süre sonra çift çizgiyi gördünüz?

Amiin inşallah dua edin inşallah sizinde meleğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kavuştursun. Testin yanılma durumu olur mu sizce
Ben zannetmiyorum yanlış pozitiflerde de genelde kimyasal gebelikte oluyor. Ama bu bariz bi kırmuzı çizgi fotoğrafI açmadanda görüyorum muhtemelen değeriniz daha az yeni bi gebelik o yüzden silik. markası neydi testin?

tebrikler gözünüz aydın,
sağlıkla kavuşun inşallah

Yaptıktan sonra elime aldığım an belirdi elimi yıkamaya fırsat. Kalmadan

Merhaba bende pko yum benmde normal adet tarihine göre hesaplarsak 6 7 gün gecikmişti bende Baska bsy için test yapmıstım yani önlem amaçlı bide baktım 2 tane kırmızı belirgin çizgi sizin gibi inanamadım yanlıs filan dye düşündüm gittim kan verdim değer 1190 ertesi gün gittin ultrasyona iyi Bi yerde baktırdım kese göründü smdi de kalp atısını bekliyorum inş sağlıkla kucagımozda alırız hayırlı olsun

Bende pkoluyum hamile kalmak icin özel bir şey yaptınız mı

Çok net bir çizgi hayırlı olsun

Yaptıktan sonra elime aldığım an belirdi elimi yıkamaya fırsat. Kalmadan
Ben adetin 2 gun geciktiginde yaptigimda ay i durum olmustu cok daha koyu cizgi cikmisti ve 3 haftalik gebeydim. Bhcg baktirin hemen ve dr randevusu alin. Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…