• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı sizce tecrübeli hanımlar 🤔

Merhaba bende pko yum benmde normal adet tarihine göre hesaplarsak 6 7 gün gecikmişti bende Baska bsy için test yapmıstım yani önlem amaçlı bide baktım 2 tane kırmızı belirgin çizgi sizin gibi inanamadım yanlıs filan dye düşündüm gittim kan verdim değer 1190 ertesi gün gittin ultrasyona iyi Bi yerde baktırdım kese göründü smdi de kalp atısını bekliyorum inş sağlıkla kucagımozda alırız hayırlı olsun 🙂

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 😊. Rabbim bizde nasip eder inşallah. Çok stresli dönemler Rabbim isteyen herkesi nasiplendirsin. 🤲

Eki Görüntüle 2589500 arkadaşlar merhaba. Adetim 10 gün gecikti. Pcos var bende. Ama bu aralar kasıklarım sürekli batıyor. Testi de bu akşam saat 6 gibi yaptım. Eşim ile alışverişten gelmiştik. Testi yapar yapmaz belirdi ikinci çizgi çok şaşırdım... Kasıklarda çok batma oldu eve gelşnce ağır poşet taşımaktan mı acaba. Sizce Hamile olabilir miyim. Teşekkür ederim şimdiden herkese hayırlı akşamlar...
gayet belli ikinci çizgi hemen kan verin bence hayırlı olsun

Bende pkoluyum hamile kalmak icin özel bir şey yaptınız mı
yok yapmadım ancak şöyle oldu ben temmuzda evlendim evlenmeden 3 ay önce dogum kontrol hapı kullanmıstım evlendikten 3 ay sonra bıraktım doğal yolla korundum reglim biraz düzene girmişti o ara enfeksiyon filan gecirdim tabi enfeksiyonu atlatablmek iiçin ilaçlar filan beslenmeme de dikkat ettim walla ilk ay olmadı 2. ay oldu bende şaşırdım bu kadar erken beklemiyodum çünkü o yuzden erken basladım denemeye yoksa daha 7 aylık ewliyim bebek için baya erkendi :)

Yazan herkese teşekkür ederim çok çokk. Kan sonucum çıktı hamileyim bin şükür... Kan değerim 223 çıktı inşallah yükselerek devam eder. Sizler ilk öğrendiğin izde nasıldı sonuçlarınız

yok yapmadım ancak şöyle oldu ben temmuzda evlendim evlenmeden 3 ay önce dogum kontrol hapı kullanmıstım evlendikten 3 ay sonra bıraktım doğal yolla korundum reglim biraz düzene girmişti o ara enfeksiyon filan gecirdim tabi enfeksiyonu atlatablmek iiçin ilaçlar filan beslenmeme de dikkat ettim walla ilk ay olmadı 2. ay oldu bende şaşırdım bu kadar erken beklemiyodum çünkü o yuzden erken basladım denemeye yoksa daha 7 aylık ewliyim bebek için baya erkendi :)
Ya evet bende 7 aylık evliyim geçen ay ağır enfeksiyon geçirdim ilaç ve fitil falan kullandım inşallah benimde vardır bu ay dua edin bana lutfen🤲

Ya evet bende 7 aylık evliyim geçen ay ağır enfeksiyon geçirdim ilaç ve fitil falan kullandım inşallah benimde vardır bu ay dua edin bana lutfen🤲
enfeksiyonu temizlenirken beslenmenize dikkat ediyorsanız bittikten sonra muhakkak daha kolaylaşacaktır ben enfeksiyon dönemişnde beslenmeme dikkat etmiştim enfeksiyone iyi gelen seyler yemiştim burda okuduklarım beni cok korkutmustu kurtulamadım filan dyen cok olmustu ama allaha sükür 4 5 aydır bsy olmadı inş sizinde istediğiniz gibi olur hersey

Eki Görüntüle 2589500 arkadaşlar merhaba. Adetim 10 gün gecikti. Pcos var bende. Ama bu aralar kasıklarım sürekli batıyor. Testi de bu akşam saat 6 gibi yaptım. Eşim ile alışverişten gelmiştik. Testi yapar yapmaz belirdi ikinci çizgi çok şaşırdım... Kasıklarda çok batma oldu eve gelşnce ağır poşet taşımaktan mı acaba. Sizce Hamile olabilir miyim. Teşekkür ederim şimdiden herkese hayırlı akşamlar...

Var var var var mazallah

Ben 4 gun once idrar testinde gordum silikti adet gunu kan verdim 159 cikti 😊

Bende adetim 10 gün geciktiğinde kan verdim. 223 çıktı değer. Ama geç döllenme yüksel ihtimal. Kimyasal gebelik felan yoktur inşallah demi. Ptesi doktora gidicem ama insan korkuyor yine de

enfeksiyonu temizlenirken beslenmenize dikkat ediyorsanız bittikten sonra muhakkak daha kolaylaşacaktır ben enfeksiyon dönemişnde beslenmeme dikkat etmiştim enfeksiyone iyi gelen seyler yemiştim burda okuduklarım beni cok korkutmustu kurtulamadım filan dyen cok olmustu ama allaha sükür 4 5 aydır bsy olmadı inş sizinde istediğiniz gibi olur hersey
Evet enfeksiyondan sonra daha kolay diyorlar ama nasip işte rabbim isteyen herkeze de bana da nasip etsin inşallah...

Back