Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif, kan verip kesinleştirinKızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım
İnşallah çok istiyoruzPozitif, kan verip kesinleştirin
Kuruma çizgisi gibi değil sanki ya baya net çıkmış sanki. Bence var ve inşallah vardır kan verin bence hemenKızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım
Ya gerçekten miKuruma çizgisi gibi değil sanki ya baya net çıkmış sanki. Bence var ve inşallah vardır kan verin bence hemen![]()
Bende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabiKızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım
Var bence kan verinKızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım
Benim de regl gecikti eğer olmazsam ben de pazartesi kan vereceğim hadi bakalım inşallah ikimizden de güzel haberler gelirYa gerçekten miNe güzel yazmışsınız inşallah vardır. Kan vermek içinde pzt beklicem aile hekimliğinde yaptırcam
Bende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabikan verip kesinleştirebilirsiniz. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır. Hayırlı olsun
İnşallah çok umutluyum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızBende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabikan verip kesinleştirebilirsiniz. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır. Hayırlı olsun
![]()
Amin canım inşallah sende en yakın zamanda pozitif ı yakalarsın duam seninleGebelik var gözüküyor canım bende bu marka kaç kez yalancı pozitif çıkardı ama seninki kadar belirgin değildi daha silikti. Bence seninki yalancı değilAllah'ım hayırlısıyla nasip etsin sana ve bizlere
![]()
İnşallah canım güzel haberi alırsan yaz. ❤Benim de regl gecikti eğer olmazsam ben de pazartesi kan vereceğim hadi bakalım inşallah ikimizden de güzel haberler gelir![]()
İnaşşalh pzt vericem kanVar bence kan verin![]()
Ben aldım, bebeğimi de kucağıma aldım darısı başınaİnşallah çok umutluyum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
İnşallah canımBen aldım, bebeğimi de kucağıma aldım darısı başına![]()