• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı kızlar bakar mısınız

seritan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
17
5
1
29
Kızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20250214_194435.jpg
    IMG_20250214_194435.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar adetime 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım 5 veya 10 sonra silik çizgi oluştu kuruma cizgisimi gebelik var mı anlayamadım
Kuruma çizgisi gibi değil sanki ya baya net çıkmış sanki. Bence var ve inşallah vardır kan verin bence hemen 🩷

Bende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabi😊 kan verip kesinleştirebilirsiniz. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır. Hayırlı olsun 🙏🏻

Ya gerçekten mi😍 Ne güzel yazmışsınız inşallah vardır. Kan vermek içinde pzt beklicem aile hekimliğinde yaptırcam
Benim de regl gecikti eğer olmazsam ben de pazartesi kan vereceğim hadi bakalım inşallah ikimizden de güzel haberler gelir 🥰

Gebelik var gözüküyor canım bende bu marka kaç kez yalancı pozitif çıkardı ama seninki kadar belirgin değildi daha silikti. Bence seninki yalancı değil☺️ Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin sana ve bizlere 🥹

Bende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabi😊 kan verip kesinleştirebilirsiniz. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır. Hayırlı olsun

Bende böyle öğrenmiştim bebeğim olacağını ama kan vermeden emin olamadım tabi😊 kan verip kesinleştirebilirsiniz. İnşallah umduğunuz gibi sonuçlanır. Hayırlı olsun 🙏🏻
İnşallah çok umutluyum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız

Gebelik var gözüküyor canım bende bu marka kaç kez yalancı pozitif çıkardı ama seninki kadar belirgin değildi daha silikti. Bence seninki yalancı değil☺️ Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin sana ve bizlere 🥹
Amin canım inşallah sende en yakın zamanda pozitif ı yakalarsın duam seninle 💜

Back