Gebelik üstüne adet gören varmi ?

Benimde normalde reglim 6 gun surer duzenli olurum, bu ay yine gununde geldi fakat ilk gun lekelenme tarzi , ikinci gun yogun ucuncu gun bir iki damla acik kahverengi ve bitti , cok merak ediyorm nedir bu durum yasayan varsa cevaplari bekliyorm

Bende bu ay hamilelik belirtileri yaşamama rağmen 9 martta regl oldum.ilk 2 gün yoğun kanamam oldu ,normalde de 3 gün sürer zaten.3,4 ve 5. gün damla damla lekelenme oldu .Karın ,kasık ,bağ ağrısı ,arada yaşadığım baş dönmeleri hiç geçmedi.Hatta dünden beri belim kalçam bacağım o kadar çok ağrıyo ki üstüne görme yaşıyor olabilir miyim sizce ?

Arkadaşlar Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.bende bu konuda danışmak istiyorum.birlijte olduktan 2 gün sonra adet oldum.adetim geceli 1 hafta oldu.ikiskiden sonra adet olup hamile kalma olayı oturmuyo kafamda ama ornekleride var.sanirim konuşma ihtiyacım var benim

Yerlesme lekesi tam olarak hangi tarihte oluyor kafam karmakarışık. Ben 10 temmzda regl olmustum tam tarihini hatirlayamasamda 28 temmz 29temmz gb leke şeklinde köyü kahvereng akintim oldu .ilk defa oldu reglm bukadar erken gelmesi imkansız dedim ama son aylarda duzensizlestigi için heralde yine öyle dedim. Cuma günü regl günüm hala adet olmadım buarada doktorada gitmiştim uktarasonda muayene oldum bebek falan yok hatta k.zar denilen şeyde hala duruyormuş bide o pskoljmi bozdu. (Nasıl oluyorsa tam vajide değilm yari). Her neyse hala olamadım adet. Buarada o lekeler sonra sarı akıntıya döndü ve akabinde beyaz akinti oldu sizce bu nedir hamilemiyim değil miyim test yapmıştım idrar negatif çıktı bikacgun önce. Offff lütfen fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…