- 5 Şubat 2018
- 41
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Zincirci3347
-
Anladm bende dun test verdm olumsuz cikti bebis yokmusEvet canim esimin sperm testi sonuclari pek iyi cikmadi
Canim doktorun dedigi afedersin gece gunduz iliskiye girseniz bile sayi normale donmedigi surece olmaz dedi.Ama tabi Rabbimin isine karisamayiz yasayan da vardir belki benzer durumu canim.Anladm bende dun test verdm olumsuz cikti bebis yokmusdenemeye devam canm bisi sorcam smdi sperm sayisi azsa hamile kalir sonra dusururmu yani ole bisi olabilrmi
Rabbim gonlune gore versin canim insallah insallah daha fazla beklemeden bebislerimizi aliriz kucagimiza.is yerinden donerken bi bayan gordum.balkonda bebisini almis kucagina nasil sariliyodu cok uzuldum o an Rabbim.hayirlisiyla saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallahAnladm bende dun test verdm olumsuz cikti bebis yokmusdenemeye devam canm bisi sorcam smdi sperm sayisi azsa hamile kalir sonra dusururmu yani ole bisi olabilrmi
Bende cok uzuluyorm oyle durumlarda cok merak ediyorm o duyguyu ben hamile kaldigmdada benimsemistm baya öldügnde baya bi etkilendim her cocugu olani gordgmde canim skiliyodu neden öldü diye hep zoruma gidiyodu kendi kendime isyan ettim hep benm yuzumden diye cokda fazla atlatabilmis deglm yani yine arada aklma geliyo mesela suan 9 aylik gebe olcaktm ama kismet degilmsRabbim gonlune gore versin canim insallah insallah daha fazla beklemeden bebislerimizi aliriz kucagimiza.is yerinden donerken bi bayan gordum.balkonda bebisini almis kucagina nasil sariliyodu cok uzuldum o an Rabbim.hayirlisiyla saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah
Lekelnme seklinde degil ya daha onceki gebeligmde kanamam olmustu lekelenme seklindeydi evet ama bna birisi gebelign ustunede adet olabilirsn dedi o aklimi karistirdi adetim cok siddetli olur normalde ama agrimadi bile habersiz akmis
Olumsuz cikti yaptrdim tesekkur edermAdet olunmasına rağmen hamile kalma durumu vardır. Çok yaygın olmasa da bazı kadınlarda bu durum görülebilir.
Eğer belirtilerden dolayı şüpheleriniz var ise test yaptırmanız daha iyi olacaktır.
Bende aynı senin gibiyim belirtilerim vardı die doktora gittim hamile olabilirsin dedi bana doktordan geldiğim gibi hasta oldum ama az yani yoğun da değil hastalığım bitti am hala ağrılarım devam ediyor kasıklarımda belimde sırtımdaMerhaba bizde bebisimiz olsun istiyoruz korunmadan iliskoye giriyorduk bu ay belirtilerik baya bi olmustu daha oncede gebelik yasadigim icin biliyorum ancak bugun azicik miktarda kan geldi normalde hastlandgm zman az akmiyor boyle siddetli ve cok akiyor bide hastalandigmda agridan yerimde duramam ben sabah cok az agrim oldu hissedilmeyecek kadar az suan agrida yok sizce gebe olabilirmiyim aranizda boyle olup hamile olan oldumu ?
Bndede oluyodu olumsuz cikti kan testi kismet degilmisBende aynı senin gibiyim belirtilerim vardı die doktora gittim hamile olabilirsin dedi bana doktordan geldiğim gibi hasta oldum ama az yani yoğun da değil hastalığım bitti am hala ağrılarım devam ediyor kasıklarımda belimde sırtımda
Ben cesaret edemiyorum kan testine ya üzülecem çünkü çıkan sonuçu görünce o yüzden baktırmıyorum ama ağrılar neden varBndede oluyodu olumsuz cikti kan testi kismet degilmis
Nasip canim uzme kendini Rabbim buyuk insallah zamani gelcekBende cok uzuluyorm oyle durumlarda cok merak ediyorm o duyguyu ben hamile kaldigmdada benimsemistm baya öldügnde baya bi etkilendim her cocugu olani gordgmde canim skiliyodu neden öldü diye hep zoruma gidiyodu kendi kendime isyan ettim hep benm yuzumden diye cokda fazla atlatabilmis deglm yani yine arada aklma geliyo mesela suan 9 aylik gebe olcaktm ama kismet degilms
Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşAllah sabır tabi rabbim isteyenlere de hayırlı bir şekilde evlat nasip etsinBenim kızkardeşimde oldu adet olmuş normalde 7 gün süren adeti 3 gün sürmüş ama öyle lekelenme tarzı değil baya adet oldum diyor inanamadılar üstelikte korunuyorlardı hamileliğini 7 haftalıkken öğrendik şimdi 6 aylık bir kızımız var Allah verecekse bir evlat hiçbirşey engel olamaz kızlar tevekkül edip sabretmekten başka çaremiz yok bende 1,5 yıldır bekliyorum
Amin canım darısı biz bekleyenlereRabbim kucağına almayıda nasip eder inşAllah sabır tabi rabbim isteyenlere de hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin
Ya bende gitmek istemiyodm ama ben hi kere dusuk yasayinca cokda etkilenmedim olumsuz cikmasini yine aynisinin olmasindan iyidir diye dusunuyo insan daha beterini yasayincaBen cesaret edemiyorum kan testine ya üzülecem çünkü çıkan sonuçu görünce o yüzden baktırmıyorum ama ağrılar neden var
Allah her isteyene verir insallah bu mucizevi seyiAmin canım darısı biz bekleyenlere
Amin ben çok istiyorum dün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı tam belirgin değil ama var olduğu belli bu sabah yaptım tek çizgi kasık ağrılarım bel ağrılarım var anlamış değilim ne oluyor doktora gitmek istemiyorum sonuç olumsuz olur diye eşim çok istiyor karıştım birbirineAmin canım darısı biz bekleyenlere
Amin ben çok istiyorum dün test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı tam belirgin değil ama var olduğu belli bu sabah yaptım tek çizgi kasık ağrılarım bel ağrılarım var anlamış değilim ne oluyor doktora gitmek istemiyorum sonuç olumsuz olur diye eşim çok istiyor karıştım birbirine
Bende hala orda o ikinci çizgi atmadım hiç bir gebelik testini de hepsinde belliCanim yaa bendede iki cizgi silik cikmisti 15 dk sonra baktm o silil olan 2. Silgi gecmisti
Aynı ay mı hamile kaldınız ?Bende aynı senin gibiyim belirtilerim vardı die doktora gittim hamile olabilirsin dedi bana doktordan geldiğim gibi hasta oldum ama az yani yoğun da değil hastalığım bitti am hala ağrılarım devam ediyor kasıklarımda belimde sırtımda
Selam benim adet duzensizligim var gecen ay subart ayinin 6 sinda hasta oldum hesaplamaya gore bu ay 6 sinda yada 3 de hasta olmam gerekiyodu ama bu ayin 12 de oldum yani su sekilde oldu cok acik pembe kahve rengi sekilde ve cuma gunu test yaptim ama cikmadi gecen ay pembe akinti geldiginde hemen bozuldu adet oldum ama bu ay iki gun boyunca pembe ve kahve rengi akintim devam ediyo yardimci olurmusunYerlesme kanaması daha çok lekelenme tarzında olur. Allah gönlüne göre versin. Adet günün geçtiyse test yap çıkar ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?