- 5 Şubat 2018
- 41
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Zincirci3347
-
Yani az gibi normala gore az ama pihtilik var yani?Cnm akıntı miktarı onemli eger cok azsa. Yerleşme kanamasi olabilir
Lekelnme seklinde degil ya daha onceki gebeligmde kanamam olmustu lekelenme seklindeydi evet ama bna birisi gebelign ustunede adet olabilirsn dedi o aklimi karistirdi adetim cok siddetli olur normalde ama agrimadi bile habersiz akmisYerlesme kanaması daha çok lekelenme tarzında olur. Allah gönlüne göre versin. Adet günün geçtiyse test yap çıkar ins.
Ya adetim bitti suan ama belirtileride var ama adet gordum diyede saglik ocagina gitmiyorum olumsuz karislasmak istemedigim icin ecznden test alsam cikarmi acaba ?Merhaba canim benim annem bana hamile oldugunu 4 aylikken ogrenmis cunku 4 ay boyunca tam gununde adet gormus hep
Denemekte fayda var canim al bi test dene varsa cikar zaten hemenYa adetim bitti suan ama belirtileride var ama adet gordum diyede saglik ocagina gitmiyorum olumsuz karislasmak istemedigim icin ecznden test alsam cikarmi acaba ?
Bu arada teyzemde ayni sekilde olmus iki ay ustune adet gormus bizde genetik herhalde bu durumDenemekte fayda var canim al bi test dene varsa cikar zaten hemen
Yani adete 2 gun kala almistm bisi cikmamisti eger varsa cikar dmi smdiDenemekte fayda var canim al bi test dene varsa cikar zaten hemen
Ya onlara sorabilirmisn peki adetleri nasil olmus ?Benim annem de kardeşimde 3 ay âdet görmüş canım. 3 aylıkken öğrenmişti. Olabiliyor.
Şahsen şahit oldum canım annem olduğu için. Çocuk istiyordu yıllardır ama olmuyordu. 3 aylık hamileyken test yaptı yanımda ve negatif çıktı hatta ve pes etti çocuktan vazgeçti. O aralar taşınıyorduk ve boya kokusundan etkilenince doktora gittik. Doktor evet 3 aylık diyince şaşırdık tabi. 3 ay normal bildiğin âdet gördü.Ya onlara sorabilirmisn peki adetleri nasil olmus ?
3 aylik hamileyken nedden negatif cikmiski acaba ?Şahsen şahit oldum canım annem olduğu için. Çocuk istiyordu yıllardır ama olmuyordu. 3 aylık hamileyken test yaptı yanımda ve negatif çıktı hatta ve pes etti çocuktan vazgeçti. O aralar taşınıyorduk ve boya kokusundan etkilenince doktora gittik. Doktor evet 3 aylık diyince şaşırdık tabi. 3 ay normal bildiğin âdet gördü.
Valla bilemiyorum canım yanımda yapmıştı.3 aylik hamileyken nedden negatif cikmiski acaba ?
Cok tuhaf adet i normal adet kanamasi gibimi oldu pekiValla bilemiyorum canım yanımda yapmıştı.
Evet canım. O yüzden pes etmişti zaten âdet görünce. İstemiyorum artık demişti.Cok tuhaf adet i normal adet kanamasi gibimi oldu peki
Ya benm adet oldugumda ilk rengi cok degisik geldi yani boyle fusya gbi bi renkti az galdi ilk gun normalde cok siddetli olur ilk gunm ve agrim hic olmadi benm agrisiz gecmezdi cok sasirdimEvet canım. O yüzden pes etmişti zaten âdet görünce. İstemiyorum artık demişti.
Sen daha önce de gebelik geçirmişsin canım bende daha iyi bilirsin aslında. İlk renk bende normalde pembe ve şeffaf karışımı olur.Ya benm adet oldugumda ilk rengi cok degisik geldi yani boyle fusya gbi bi renkti az galdi ilk gun normalde cok siddetli olur ilk gunm ve agrim hic olmadi benm agrisiz gecmezdi cok sasirdim
Onceki gebeligimi cok net hatirlamiyorm bebegim dustugu icin cogu seyi sildim hafizamdanSen daha önce de gebelik geçirmişsin canım bende daha iyi bilirsin aslında. İlk renk bende normalde pembe ve şeffaf karışımı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?