Gebelik üstüne adet gören varmi ?

Zincirci3347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
41
16
3
27
Merhaba bizde bebisimiz olsun istiyoruz korunmadan iliskoye giriyorduk bu ay belirtilerik baya bi olmustu daha oncede gebelik yasadigim icin biliyorum ancak bugun azicik miktarda kan geldi normalde hastlandgm zman az akmiyor boyle siddetli ve cok akiyor bide hastalandigmda agridan yerimde duramam ben sabah cok az agrim oldu hissedilmeyecek kadar az suan agrida yok sizce gebe olabilirmiyim aranizda boyle olup hamile olan oldumu ?

Cnm akıntı miktarı onemli eger cok azsa. Yerleşme kanamasi olabilir

Yerlesme kanaması daha çok lekelenme tarzında olur. Allah gönlüne göre versin. Adet günün geçtiyse test yap çıkar ins.

Yerlesme kanaması daha çok lekelenme tarzında olur. Allah gönlüne göre versin. Adet günün geçtiyse test yap çıkar ins.
Lekelnme seklinde degil ya daha onceki gebeligmde kanamam olmustu lekelenme seklindeydi evet ama bna birisi gebelign ustunede adet olabilirsn dedi o aklimi karistirdi adetim cok siddetli olur normalde ama agrimadi bile habersiz akmis

Merhaba canim benim annem bana hamile oldugunu 4 aylikken ogrenmis cunku 4 ay boyunca tam gununde adet gormus hep

Benim annem de kardeşimde 3 ay âdet görmüş canım. 3 aylıkken öğrenmişti. Olabiliyor.

Ya onlara sorabilirmisn peki adetleri nasil olmus ?
Şahsen şahit oldum canım annem olduğu için. Çocuk istiyordu yıllardır ama olmuyordu. 3 aylık hamileyken test yaptı yanımda ve negatif çıktı hatta ve pes etti çocuktan vazgeçti. O aralar taşınıyorduk ve boya kokusundan etkilenince doktora gittik. Doktor evet 3 aylık diyince şaşırdık tabi. 3 ay normal bildiğin âdet gördü.

3 aylik hamileyken nedden negatif cikmiski acaba ?

Ya benm adet oldugumda ilk rengi cok degisik geldi yani boyle fusya gbi bi renkti az galdi ilk gun normalde cok siddetli olur ilk gunm ve agrim hic olmadi benm agrisiz gecmezdi cok sasirdim
Sen daha önce de gebelik geçirmişsin canım bende daha iyi bilirsin aslında. İlk renk bende normalde pembe ve şeffaf karışımı olur.

Sen daha önce de gebelik geçirmişsin canım bende daha iyi bilirsin aslında. İlk renk bende normalde pembe ve şeffaf karışımı olur.
Onceki gebeligimi cok net hatirlamiyorm bebegim dustugu icin cogu seyi sildim hafizamdan insallah bebis vardir cok istyorm ama varsada cok gecmeden ogrenmem gerekiyo ilk dusuk oldugu icin ikinci hamileligm riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…