Merhaba 4. Haftada reglim bir gün gecikti öyle test yaptım 2 gün sonra da kimyasal geçirdimKaçıncı haftalarda düşük yaptınız
İlginiz için çok teşekkür ederim bu ay klomen başladık, doktorum geçirdiğim kimyasal gebeliğin bu değerlerden kaynaklanmadığını, bu değerlerden kaynaklanan düşüklerin genelde kalp atışı alındıktan sonra gerçekleşen düşükler olarak görüldüğünü söyledi. Bu değerler gebe kalmaya engel değilmiş, ancak düşüğe sebep olabilirmiş. Bu ihtimale karşın da gebe kalmam halinde kan sulandırıcı kullanmamı tavsiye edebilirmiş2 geninde heterozigot sanırım problem bundan kaynaklı istanbuldaysanız ataşehirde oktay kaymağı öneririm perinatolog kendisi bende 2 düşük yaptım trombofili ve genetik sonuçlarımı bekliyorum
Trombofiliyi Kanuni Sultan Süleyman’da, kromozom testini de Çam Sakurada verdim. Medipolde doktorum normalde ama sadece trombofili bile 10bin tl diye kamu hastanesinde yaptırmayı tercih ettim. Trombofili sonucum 5 haftada çıktı, kromozom sonucum da 3.5 haftada çıktı ama kromozomu henüz alamadımRica ederim ne demek aynı problemi bende yaşıyorum aynı haftalarda 2 düşüğüm var doktorum banada bu ay ilaç ve çatlatma önerdi adetimi ve sonuçlarımı bekliyorum sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı ve nerde verdiniz
Aaa bunu bilmiyorduum inşallah gebe kalabilirsem direk hematolojiye gideyim. Her yer yapıyor mu bunuHematolojiyle aynı anda takipli olmanı öneririm çok araştırdım bu süreçte gerçekten çok canım yandı düşüklerden sonra faktör xa denilen bi testle kan sulandırıcı iğne dozunu ayarlıyorlar
Zeynep kamil kadın doğum hastanesinde genetik bölümünde verdim bende ikisinide ama hala sonucum çıkmadı 1 şubatta vermiştim sizinki baya hızlı çıkmı
Evet 1.5 ay demişlerdi ama biraz daha erken çıktı. İnşallah hiçbir sorun yoktur. Ben çok endişeliydim bu sonuçları görünce. Buradan yorumları okuyunca vs çok korktum. Ama doktorunuzla sonuçları görüşmeden kendinizi telaşa sokmayın sonuç ne olursa olsun. Ben o hatayı yaptım ama doktorla görüşünce gereksiz yere kendimi boğduğumu fark ettim. Rabbim hayırlısıyla, tez zamanda mutlu gebelik ve sağlıklı, kolay doğum nasip etsin bizeZeynep kamil kadın doğum hastanesinde genetik bölümünde verdim bende ikisinide ama hala sonucum çıkmadı 1 şubatta vermiştim sizinki baya hızlı çıkmış
Her hastane yapar mı bilmiyorum hematolojiden fikir alın kadın doğumculara kalsa iş deneme tahtasına çeviriyorlar bizi o yüzden bende bu sefer işi sağlama almak istiyorum sonuçlarım çıksaydı bi allahın izniyleAaa bunu bilmiyorduum inşallah gebe kalabilirsem direk hematolojiye gideyim. Her yer yapıyor mu bunu
Kadın doğumcumu ben yönlendiriyorum ne yazık ki öyle. 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum. Gebeliğe karar verdiğim gün bilinçli ilerlemek için hemen profesörle görüştüm. 1.5 sene sonunda ben söylemesem tedavi bile başlamayacaktı. Bu tetkiklerin hepsini kendim bulup istedim.Her hastane yapar mı bilmiyorum hematolojiden fikir alın kadın doğumculara kalsa iş deneme tahtasına çeviriyorlar bizi o yüzden bende bu sefer işi sağlama almak istiyorum sonuçlarım çıksaydı bi allahın izniyle
Amiin inşallahh ne kadarlık evlisinEvet 1.5 ay demişlerdi ama biraz daha erken çıktı. İnşallah hiçbir sorun yoktur. Ben çok endişeliydim bu sonuçları görünce. Buradan yorumları okuyunca vs çok korktum. Ama doktorunuzla sonuçları görüşmeden kendinizi telaşa sokmayın sonuç ne olursa olsun. Ben o hatayı yaptım ama doktorla görüşünce gereksiz yere kendimi boğduğumu fark ettim. Rabbim hayırlısıyla, tez zamanda mutlu gebelik ve sağlıklı, kolay doğum nasip etsin bize
Doktorumda bu ay klomenle deneyip sonra rahim filmi vs bu testleri isticekti sanırım adet ol gel dedi ama dayanamadım testleri verdim rahim filmi çekildin miKadın doğumcumu ben yönlendiriyorum ne yazık ki öyle. 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum. Gebeliğe karar verdiğim gün bilinçli ilerlemek için hemen profesörle görüştüm. 1.5 sene sonunda ben söylemesem tedavi bile başlamayacaktı. Bu tetkiklerin hepsini kendim bulup istedim.
Amh baktırdınız mı bende böyle parça parça soruyorum kusura bakmayın lütfen
2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir deniyoruz rahim filmi çekildim bi sorun görülmedi. ne eşimde ne bende bir şey çıkmadıDoktorumda bu ay klomenle deneyip sonra rahim filmi vs bu testleri isticekti sanırım adet ol gel dedi ama dayanamadım testleri verdim rahim filmi çekildin mi
Merhaba bende bir kimyasal bir boş gebelik yaşadım ikiside tüp bebek ile ve hala şuan gebeliğin vücuttan atılmasını bekliyorum doktor benden de kromozom analizi ve trombofili testi istedi kanuniden randevu aldım cuma gününe çok mu uzun sürer ve trombofili panelini kaçlı testte bakıyolar özelde bana hepsine 48 bin tl dedilerTrombofiliyi Kanuni Sultan Süleyman’da, kromozom testini de Çam Sakurada verdim. Medipolde doktorum normalde ama sadece trombofili bile 10bin tl diye kamu hastanesinde yaptırmayı tercih ettim. Trombofili sonucum 5 haftada çıktı, kromozom sonucum da 3.5 haftada çıktı ama kromozomu henüz alamadım