Merhabalar öncelikle Rabbim hayırlı ve tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaçlı test bilmiyorum ama sonucu ekledim bunlara bakıldı. Çam sakurada da kromozom testi yaptırdım. Uzun sürüyor maalesef. Trombofili 5 hafta, kromozom 3.5 hafta idi sanırım.Merhaba bende bir kimyasal bir boş gebelik yaşadım ikiside tüp bebek ile ve hala şuan gebeliğin vücuttan atılmasını bekliyorum doktor benden de kromozom analizi ve trombofili testi istedi kanuniden randevu aldım cuma gününe çok mu uzun sürer ve trombofili panelini kaçlı testte bakıyolar özelde bana hepsine 48 bin tl dediler
Amiiin hepimize rabbiö hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhabalar öncelikle Rabbim hayırlı ve tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaçlı test bilmiyorum ama sonucu ekledim bunlara bakıldı. Çam sakurada da kromozom testi yaptırdım. Uzun sürüyor maalesef. Trombofili 5 hafta, kromozom 3.5 hafta idi sanırım.
Eşimle bende yaptırdık genetik testi ilk ben gittim doktora sonra eşinde gelsin dendi ondanda kromozom istedi ama hepsini bildiğim bir yerde yaptırdım Sultangazi Haseki de yaptırdım fatih ek binası olarak geçiyor memnun kaldım lamiya diye bir doktordu şimdi bizde sonuç bekliyoruz hayırlı sonuçlar alırız inşallahAmiiin hepimize rabbiö hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederim kanunide kromozom yapılmıyor mu bende mi çam sakuradan randevu almalıyım çünkü ikisinide orda yaptırırım diye düşünmüştüm eğer yoksa şimdiden almam iyi olur
Amin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız eğer buralarda olmazsa o hastaneye de bakabilirim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim rabbiö tüm çabalarımızın karşılığını versin evlatlarımıza sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuştursunEşimle bende yaptırdık genetik testi ilk ben gittim doktora sonra eşinde gelsin dendi ondanda kromozom istedi ama hepsini bildiğim bir yerde yaptırdım Sultangazi Haseki de yaptırdım fatih ek binası olarak geçiyor memnun kaldım lamiya diye bir doktordu şimdi bizde sonuç bekliyoruz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Yapılmıyo maalesef çam sakurada var bir tekAmiiin hepimize rabbiö hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederim kanunide kromozom yapılmıyor mu bende mi çam sakuradan randevu almalıyım çünkü ikisinide orda yaptırırım diye düşünmüştüm eğer yoksa şimdiden almam iyi olur
Merhaba.yardımcı olursanız sewinirim.genetik testini herhangi bir günde mi yaptınız?yada regil zamanındamı ?sadece kanmı weriliyor.?eşte wermek zorundamı?cewap werirseniz çok sewinirim2 geninde heterozigot sanırım problem bundan kaynaklı istanbuldaysanız ataşehirde oktay kaymağı öneririm perinatolog kendisi bende 2 düşük yaptım trombofili ve genetik sonuçlarımı bekliyorum
Trombofili de kromozom da herhangi bir gün yapılabilir. Trombofili yalnızca kadına yapılır. Kromozom için eşinize de randevu almalısınız. Yalnızca kan verilirMerhaba.yardımcı olursanız sewinirim.genetik testini herhangi bir günde mi yaptınız?yada regil zamanındamı ?sadece kanmı weriliyor.?eşte wermek zorundamı?cewap werirseniz çok sewinirim
Çok teşekkür ederimTrombofili de kromozom da herhangi bir gün yapılabilir. Trombofili yalnızca kadına yapılır. Kromozom için eşinize de randevu almalısınız. Yalnızca kan verilir
Sizin verdiğiniz bilgi ile sultangazi haseki fatih ek binasından aldım hem kromozom hem trombofili yapılıyot değil mi?Eşimle bende yaptırdık genetik testi ilk ben gittim doktora sonra eşinde gelsin dendi ondanda kromozom istedi ama hepsini bildiğim bir yerde yaptırdım Sultangazi Haseki de yaptırdım fatih ek binası olarak geçiyor memnun kaldım lamiya diye bir doktordu şimdi bizde sonuç bekliyoruz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinYapılmıyo maalesef çam sakurada var bir tek
Ben de hasekiye gitmiştim ama yapılmıyor dendi hatta cimere yazdım. Bence hastaneyi arayıp bilgi alın.Sizin verdiğiniz bilgi ile sultangazi haseki fatih ek binasından aldım hem kromozom hem trombofili yapılıyot değil mi?
Bu sultangazi ek binasına mı gittiniz çünkü bir arkadaş yazmış bende o yüzden aldım söylediği doktor da vardı ama?Ben de hasekiye gitmiştim ama yapılmıyor dendi hatta cimere yazdım. Bence hastaneyi arayıp bilgi alın.