GEBELİK / TIBBİ GENETİK SONUÇLARI

Merhaba bende bir kimyasal bir boş gebelik yaşadım ikiside tüp bebek ile ve hala şuan gebeliğin vücuttan atılmasını bekliyorum doktor benden de kromozom analizi ve trombofili testi istedi kanuniden randevu aldım cuma gününe çok mu uzun sürer ve trombofili panelini kaçlı testte bakıyolar özelde bana hepsine 48 bin tl dediler :KK43:
Merhabalar öncelikle Rabbim hayırlı ve tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaçlı test bilmiyorum ama sonucu ekledim bunlara bakıldı. Çam sakurada da kromozom testi yaptırdım. Uzun sürüyor maalesef. Trombofili 5 hafta, kromozom 3.5 hafta idi sanırım.

Merhabalar öncelikle Rabbim hayırlı ve tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kaçlı test bilmiyorum ama sonucu ekledim bunlara bakıldı. Çam sakurada da kromozom testi yaptırdım. Uzun sürüyor maalesef. Trombofili 5 hafta, kromozom 3.5 hafta idi sanırım.
Amiiin hepimize rabbiö hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸 Çok teşekkür ederim kanunide kromozom yapılmıyor mu bende mi çam sakuradan randevu almalıyım çünkü ikisinide orda yaptırırım diye düşünmüştüm eğer yoksa şimdiden almam iyi olur 🙏🏻

Amiiin hepimize rabbiö hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸 Çok teşekkür ederim kanunide kromozom yapılmıyor mu bende mi çam sakuradan randevu almalıyım çünkü ikisinide orda yaptırırım diye düşünmüştüm eğer yoksa şimdiden almam iyi olur 🙏🏻
Eşimle bende yaptırdık genetik testi ilk ben gittim doktora sonra eşinde gelsin dendi ondanda kromozom istedi ama hepsini bildiğim bir yerde yaptırdım Sultangazi Haseki de yaptırdım fatih ek binası olarak geçiyor memnun kaldım lamiya diye bir doktordu şimdi bizde sonuç bekliyoruz hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Eşimle bende yaptırdık genetik testi ilk ben gittim doktora sonra eşinde gelsin dendi ondanda kromozom istedi ama hepsini bildiğim bir yerde yaptırdım Sultangazi Haseki de yaptırdım fatih ek binası olarak geçiyor memnun kaldım lamiya diye bir doktordu şimdi bizde sonuç bekliyoruz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Amin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız eğer buralarda olmazsa o hastaneye de bakabilirim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim rabbiö tüm çabalarımızın karşılığını versin evlatlarımıza sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuştursun 🌸

Yapılmıyo maalesef çam sakurada var bir tek :KK43:

2 geninde heterozigot sanırım problem bundan kaynaklı istanbuldaysanız ataşehirde oktay kaymağı öneririm perinatolog kendisi bende 2 düşük yaptım trombofili ve genetik sonuçlarımı bekliyorum
Merhaba.yardımcı olursanız sewinirim.genetik testini herhangi bir günde mi yaptınız?yada regil zamanındamı ?sadece kanmı weriliyor.?eşte wermek zorundamı?cewap werirseniz çok sewinirim

Merhaba.yardımcı olursanız sewinirim.genetik testini herhangi bir günde mi yaptınız?yada regil zamanındamı ?sadece kanmı weriliyor.?eşte wermek zorundamı?cewap werirseniz çok sewinirim
Trombofili de kromozom da herhangi bir gün yapılabilir. Trombofili yalnızca kadına yapılır. Kromozom için eşinize de randevu almalısınız. Yalnızca kan verilir

Sizin verdiğiniz bilgi ile sultangazi haseki fatih ek binasından aldım hem kromozom hem trombofili yapılıyot değil mi?

X