- 3 Ocak 2021
- 3.353
- 1.033
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
-
İsmim Derya canım çok teşekkür ederimIsmini soyler misin kuzum ben bir cok arkadaşıma dua ettim tek tek hamileler ard arda kaldikismine gore dua edeyim kalpten rabbim hayirlisiyla bir an once pozitif almayi size de nasip etsin canim benim
Deryacim rabbim sana en kısa zamanda darlıktan kurtarip hamile kalmayi nasipnetsin inşallahİsmim Derya canım çok teşekkür ederim
Amin canım inşallahDeryacim rabbim sana en kısa zamanda darlıktan kurtarip hamile kalmayi nasipnetsin inşallah
Bana da dua eder misinizDeryacim rabbim sana en kısa zamanda darlıktan kurtarip hamile kalmayi nasipnetsin inşallah
Belirtileriniz var mıydıDeryacim rabbim sana en kısa zamanda darlıktan kurtarip hamile kalmayi nasipnetsin inşallah
Evet sık idrara cikma hatta enfeksiyon kaptigimi dusundum sabah 1 saatte 3 kez tuvalete gidiyordum. Baş agrim 10 gun boyunca araliksiz surdu yerlesme kanamasi gunu agrim kesildi. Ayrica uykusuzluk yasiyordum sebepsiz yere goguslerim sadece sistiBelirtileriniz var mıydı
Bende 4cm çikolata kisti var şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım bana da dua eder misinizEvet sık idrara cikma hatta enfeksiyon kaptigimi dusundum sabah 1 saatte 3 kez tuvalete gidiyordum. Baş agrim 10 gun boyunca araliksiz surdu yerlesme kanamasi gunu agrim kesildi. Ayrica uykusuzluk yasiyordum sebepsiz yere goguslerim sadece sisti
Isminiz nedir acaba isme gore dua edeyim dua hemencecik gelsin yerini bulsun inşallahBende 4cm çikolata kisti var şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım bana da dua eder misiniz
ElifIsminiz nedir acaba isme gore dua edeyim dua hemencecik gelsin yerini bulsun inşallah
Elifcim canim benim rabbim sana en kisa surece ilk adetinden sonra hamile kalmayi nasip etsin inşallah inancin tam olsun hayirlisiyla hayirli haberler verirsin inşallah esine
Çok teşekkür ederim zor süreçlerden geçiyorum insaAllah dualarımız kabul olurElifcim canim benim rabbim sana en kisa surece ilk adetinden sonra hamile kalmayi nasip etsin inşallah inancin tam olsun hayirlisiyla hayirli haberler verirsin inşallah esine
Amin aminnnn canim benimmm amiiinnnnnnÇok teşekkür ederim zor süreçlerden geçiyorum insaAllah dualarımız kabul olur
Büşracim rabbim sana bu ay ilk denemede hamile kalmayi nasip etsin inşallahCanım çok tebrik ederim Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin okurken duygulandım.Bende yumurtlamadan sonra 13.günümde test yaptım negatif çıktı. Bende dualarımda yer almak isterim ismim Büşra
Merhaba
2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmuyor bütün testlerimiz yaptık bir sorunda çıkmadı, sadece 1 kere kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç pozitifi görmedim. Bu ay ise adetim 3 gün gecikti yani bugün 3. günü. Test yapıp negatif görmekten yoruldum ama böylede acaba mı diye içim içimi yiyor. Kasıklarımda ağrı var ama olan birşey yok. Sizce ne yapmalıyım? Test yapsam mı yapmasam mı? Kafamdan aklımdan nasıl çıkaracağım bu düşünceği? Birde benim içn dua eder misin rica etsem benim adım
4.gün gecikmeden sonra test yaptım negatif çıktı ondan 2 gün sonra da regli oldum zaten yani bu ayda olmadı malesef. İnşaallah senin pozitif olurYazdığın herşeyi bende yaşadım birebir bende 2.5 yıldır uğraşıyorm bi sorun yok bi kimyasal atlattım. Benimde regl günüm bugün bende test alsammı yapsammı diye düşünüp duruyorum. Bi sonuç alırsan yazar mısın
Maalesef ben de regl oldm hayırlısı hakkımızds4.gün gecikmeden sonra test yaptım negatif çıktı ondan 2 gün sonra da regli oldum zaten yani bu ayda olmadı malesef. İnşaallah senin pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?