Gebelik testlerimi yorumlar misiniz?

Belirtileriniz var mıydı
Evet sık idrara cikma hatta enfeksiyon kaptigimi dusundum sabah 1 saatte 3 kez tuvalete gidiyordum. Baş agrim 10 gun boyunca araliksiz surdu yerlesme kanamasi gunu agrim kesildi. Ayrica uykusuzluk yasiyordum sebepsiz yere goguslerim sadece sisti

Bende 4cm çikolata kisti var şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadım bana da dua eder misiniz

Canım çok tebrik ederim Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin okurken duygulandım. Bende yumurtlamadan sonra 13.günümde test yaptım negatif çıktı. Bende dualarımda yer almak isterim ismim Büşra

Canım çok tebrik ederim Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin okurken duygulandım. Bende yumurtlamadan sonra 13.günümde test yaptım negatif çıktı. Bende dualarımda yer almak isterim ismim Büşra
Büşracim rabbim sana bu ay ilk denemede hamile kalmayi nasip etsin inşallah
Hepinizin duygu durumunu biliyorum cokniyi de anliyorum inananin en olmaz dediginiz zamanda cikiyo

Merhaba
2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmuyor bütün testlerimiz yaptık bir sorunda çıkmadı, sadece 1 kere kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç pozitifi görmedim. Bu ay ise adetim 3 gün gecikti yani bugün 3. günü. Test yapıp negatif görmekten yoruldum ama böylede acaba mı diye içim içimi yiyor. Kasıklarımda ağrı var ama olan birşey yok. Sizce ne yapmalıyım? Test yapsam mı yapmasam mı? Kafamdan aklımdan nasıl çıkaracağım bu düşünceği? Birde benim içn dua eder misin rica etsem benim adım canan

Yazdığın herşeyi bende yaşadım birebir bende 2.5 yıldır uğraşıyorm bi sorun yok bi kimyasal atlattım. Benimde regl günüm bugün bende test alsammı yapsammı diye düşünüp duruyorum. Bi sonuç alırsan yazar mısın

4.gün gecikmeden sonra test yaptım negatif çıktı ondan 2 gün sonra da regli oldum zaten yani bu ayda olmadı malesef. İnşaallah senin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…