- 15 Ekim 2022
- 225
- 131
- 23
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
-
Bal duruma canım benim hayırlısı olsunCok teşekkür ederim yorumunuz icin :) gebelik testim kalmadi artik adet olmazsam 1 cuma gunu kan vereceğim
Canım meraba önceki mesajlarını okudumda bende de çikolata kisti var bu geneliğin doğal yolla mı oldu iki defa aşılama yaptım tutmadı malesef sebepsiz şekildeMerhabalar 24 mayistan berri 2 gun arayla innovita erken gebelik testi yapiyorum en alttaki testim 28 mayis bugun sabah yaptim 2 dakka icinde sonuclarim bu sekilde cikti sat(son adet tarihi) 4 mayis bat (beklenen adet tarihi) 1 haziran
Adet gunume daha 4 gun var sizce hamilelik var mi?
Eki Görüntüle 3253850
Ay tup bebege hazirlaniyorduk bu ay 3 ay önce 2. Asilamayi oldum tutmadi simdi de test yaptim silik cizgi var adetimin geçmesini bekliyorum aynen dogal yolla oldu bizde saskinim hersey netlessin oyle bilgi vereyim olur muCanım meraba önceki mesajlarını okudumda bende de çikolata kisti var bu geneliğin doğal yolla mı oldu iki defa aşılama yaptım tutmadı malesef sebepsiz şekilde
Ya maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah kan verdin mi değerin nasıl çıktıAy tup bebege hazirlaniyorduk bu ay 3 ay önce 2. Asilamayi oldum tutmadi simdi de test yaptim silik cizgi var adetimin geçmesini bekliyorum aynen dogal yolla oldu bizde saskinim hersey netlessin oyle bilgi vereyim olur mu
Olur tabiki çok sevindim gerçektenAy tup bebege hazirlaniyorduk bu ay 3 ay önce 2. Asilamayi oldum tutmadi simdi de test yaptim silik cizgi var adetimin geçmesini bekliyorum aynen dogal yolla oldu bizde saskinim hersey netlessin oyle bilgi vereyim olur mu
Hamilelik var hayirli olsunMerhabalar 24 mayistan berri 2 gun arayla innovita erken gebelik testi yapiyorum en alttaki testim 28 mayis bugun sabah yaptim 2 dakka icinde sonuclarim bu sekilde cikti sat(son adet tarihi) 4 mayis bat (beklenen adet tarihi) 1 haziran
Adet gunume daha 4 gun var sizce hamilelik var mi?
Eki Görüntüle 3253850
Yok vermiyorumYa maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah kan verdin mi değerin nasıl çıktı
Bence var olmadığı zaman hiç bi şekilde çıkmıyor zaten testi nerden ve ne kadara aldınız acabaYok vermiyorumadetim 1 hafta gecsin oyle bakacağım bu sefer testi once sorayim size sorayım var mi acaba ben mi yanlis goruyorum diye
Ayy cok korkuyorum yaa kan vermeye 1 dk icinde cikti adetimin gecmesini bekliyorum hamileyseniz bana da dua edin yaa size de hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin 6 ay once bir gebeligim oldu dis gebelikle sonuclandi 5 bucuk haftalikken kaybettim teste de guvenemiyorumHamilelik var hayirli olsun
İlk 10 dk ciktiysa teste hamilesin
Ben adete 5 gun kala ogrendim canim
Bide bu testler dahamı hassas oluyorYok vermiyorumadetim 1 hafta gecsin oyle bakacağım bu sefer testi once sorayim size sorayım var mi acaba ben mi yanlis goruyorum diye
Trendyoldan aldim innovita erken gebelik testi o zaman dusuktu de fiyatı suan yukselmis araştırabilirsinizBence var olmadığı zaman hiç bi şekilde çıkmıyor zaten testi nerden ve ne kadara aldınız acaba
Yani gecen ay da bu test bende vardi hicnbir sekilde cift cizgi gormedim bu ay da ard arda 2 gun arayla yaptim 6 gun kala cikmadi 4 gun kala ciktiBide bu testler dahamı hassas oluyor
Allah gonlune gore versin canimAyy cok korkuyorum yaa kan vermeye 1 dk icinde cikti adetimin gecmesini bekliyorum hamileyseniz bana da dua edin yaa size de hayırlı uğurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin 6 ay once bir gebeligim oldu dis gebelikle sonuclandi 5 bucuk haftalikken kaybettim teste de guvenemiyorum
Cok teşekkür ederim rabbim hayirlisini versin hepimiz icinAllah gonlune gore versin canim
Bi dkda ciktiysa hamilesiniz insallah bu sefer bebegini kucagina almak nasip olur
Kotu duşunmeyin stres yapmayin
Koyulasma olusmaya baslamis canim hayirlisi olsunYok vermiyorumadetim 1 hafta gecsin oyle bakacağım bu sefer testi once sorayim size sorayım var mi acaba ben mi yanlis goruyorum diye
Insallah canimmm inşallah cok iyi gelir pozitif haberi alirsam rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versinKoyulasma olusmaya baslamis canim hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?