- 15 Ekim 2022
- 225
- 131
- 23
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
-
Ben gordum 2. Cizgiyi bence var adet gununuzu bekleyip kan vermelisin benceKızlar reglime 3 gün var testi dün yaptım çok silik çıkmış dikkatlı bakınca görünüyor sizce?
Yarın versem çıkarmı kan daBen gordum 2. Cizgiyi bence var adet gununuzu bekleyip kan vermelisin bence
Amin cumlemizin bizim gibi bekleyen herkezin rabim kucagini bos birakmasin kan sonucunda haber ver canimInsallah canimmm inşallah cok iyi gelir pozitif haberi alirsam rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin
27-28 gunde bir canimCnm kaç günde bir adet oluyorsun
Adet gununuzde cikar benceYarın versem çıkarmı kan da
Evet 2 gundur hafif lekelenme yasiyorumHmm anldm peki leklenme oldumu acaba
Ben de bugun kan verecegim bakalim ons gore yarin da kadin doguma giderim pozitifi kanda gorursemBnde de dün akşam oldu ama yerleşme lekesimi yoksa başka bsymi anlmdm
Kan verdin mi canım nasıl değerinBen de bugun kan verecegim bakalim ons gore yarin da kadin doguma giderim pozitifi kanda gorursem
Galiba bemim mesajlarım düşmüyor internetim sıkıntılı olduğu için yazdığım içerikleri göremiyorum nasıl çıktı kan sonucun öerak ettim seninkiniBen de bugun kan verecegim bakalim ons gore yarin da kadin doguma giderim pozitifi kanda gorursem
Kan verdinmi canım ne çıktıMervecim ozelden yaz soyliyeyim
Cok sukur hamileyim canim bat 1 haziran yani bugundu beta 626 ciktiKan verdinmi canım ne çıktı
Hayırlı olsun canım ilk test nezaman yaptın kaç çıkmıştı ve evdeki testte nasıl ckmistiCok sukur hamileyim canim bat 1 haziran yani bugundu beta 626 cikti
Cok teşekkür ederim darisi basiniza hayirlisiyla.Hic kan testi yapmadim bugun normalde regli gunumdu fakat olmadim 1 hafta once erken gebelik testi yaptim silik gordum umursamadim ama 1 hafta bekleyecegim diye inat ettim bugun sonucunu aldim sukurHayırlı olsun canım ilk test nezaman yaptın kaç çıkmıştı ve evdeki testte nasıl ckmisti
Maşallah canım darısı bize bizlerede dua edermisinCok teşekkür ederim darisi basiniza hayirlisiyla.Hic kan testi yapmadim bugun normalde regli gunumdu fakat olmadim 1 hafta once erken gebelik testi yaptim silik gordum umursamadim ama 1 hafta bekleyecegim diye inat ettim bugun sonucunu aldim sukur
Ismini soyler misin kuzum ben bir cok arkadaşıma dua ettim tek tek hamileler ard arda kaldikMaşallah canım darısı bize bizlerede dua edermisinhayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?