- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
hahahahahahah alemsin ya. test yapacak halim yok başım çatlıyorO zaman bas bas paraları testlere çöpe gitsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahahah alemsin ya. test yapacak halim yok başım çatlıyorO zaman bas bas paraları testlere çöpe gitsin![]()
Ben bugun bebetime alip test yaptim negatif ciktibebetime ilk yaptığımda silik çizgi çıkardı sonra yaptığımda hiç çizgi çıkarmadı
ben aradım bulamadımClearblue en iyisi![]()
ben aradım bulamadım
sordum bi kaç yerden ama bulamadımBen eczaneden almıştım clearblue hafta göstergeli
Aa benim 5 gun cikmiyor idrar testinde dr bile dediki idrarda cikmamissa kanda cikmaz moralimi yerle bir ettiBen adetim gecikince şu 5 gün sonra kesin sonuç veren erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra bi 5 gün sonra 3 tl 'lik test aldım yaptım çift çizgi çıktı. Adetimde 10 gün geçti öyle çift çizgi gördüm.
Şuan için aynıyız canim inşallah bebeğimiz bize tutunmuşturNe olur bana yardım edin deneyimli olanlarınız. Çok üzülüyorum. Klomen+ovitrelle tedavisi oldum 7 ocak 18.00 da çatlatma iğnemi vurundum. 6-8-9 ocak ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 10.gün. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Dünde beyaz şeffaf karışık ceviz büyüklüğü peçeteye lop şeklinden akıntı geldi bir sefer. İğne etkisi geçmişmi diye 7. gün test yaptım yok denecek kadar silik çıktı. Bugün 10. Gün yine yaptım test sahada silik. Çıplak gözle anlaşılması çok çok zor kör olacaktım. Fotoğrafın tonunu değiştirdim sizce nasıl sizin 10. Gün testlerinize benzettim. Ne olur cevap verin.
Gerçekten mi inşallah canım benim ay zaman geçmiyor yaaa. Sendende geldi mi pıhtı şeklinde lop beyaz akıntı ? İğnenin kaçıncı günü ? Yarın benim 11. Gün oluyor kan tahlili yaptırsam mı diyorumŞuan için aynıyız canim inşallah bebeğimiz bize tutunmuştur![]()
Aramızda bir gün var canım öyle olmadı benim ama herkes ayni değil kiminin daha erken bitiyormuş mesela iğne etkisi . İnşallah güzel haberler alalım .Gerçekten mi inşallah canım benim ay zaman geçmiyor yaaa. Sendende geldi mi pıhtı şeklinde lop beyaz akıntı ? İğnenin kaçıncı günü ? Yarın benim 11. Gün oluyor kan tahlili yaptırsam mı diyorum
İnşallah canım ilk denemen mi şenindeAramızda bir gün var canım öyle olmadı benim ama herkes ayni değil kiminin daha erken bitiyormuş mesela iğne etkisi . İnşallah güzel haberler alalım .![]()
iğneyi ilk kez vuruldum canım senin de miİnşallah canım ilk denemen mi şeninde
Benim klomende iğnede ilk canımiğneyi ilk kez vuruldum canım senin de mi
Benim de ama olmayacak galibaBenim klomende iğnede ilk canım
Bebetime kötü bi marka hamile olmak isteyenlere hayal kiriklogi olmak istemeyenlere kabus 5 kuruş bile olsa para vermmeyknaa cidden mi? ona iyi diyorlardı ya şaşırdım valla, hepsi ortalama 20 hcg diyor ama galiba 50 hcgyi görüyor gibi