- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olmazsam kan vercem kuzumCanım yine gözlerimde yanılmam sen hamileisn ama kan testini haftaya pazartesi tekrarla
Albi ve bebetime çokça olumsuz yorum alıyor. Oncomed freely güvenilir sanırımKızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Mesela geçtiğimiz aylarda early predictor bana yalancı pozitif verdi ve kimyasal da yoktu. Bu ayda da early predictor sipariş etmedim de albi, freely ve jenin marka ucuz testler aldım. Fikri olan varsa konuşalım bence![]()
ya gerçekten mi bugün bozuk çıkan miratech ti yaaKuzummm valla miratech ve bi test daha vardı adını hatrliyamadim o bariz yalancı pozitif vermişti
Evet kuzumya gerçekten mi bugün bozuk çıkan miratech ti yaa
Freely iyi bir marka her zaman ondan kullanıyorum ve hep doğru sonuç veriyor NEGATİFF![]()
Laboquick güvenilir marka. Bende onla öğrendim silik çizgiyle. Hemde değerim çok düşüktü.kızzz benim laboquick silik çıkıyo
Evet biraz karışık bi durum olmuş. İnşallah doğru sonuçlardır herkeste yanlış çıkacak diye bişey yok. Bekle bakalım az daha.albi silik çıktı bende kan verdim 2 çıktı ama ilişkiden tam 6 gün sonra verdim hatta 2yi görünce ağlayacaktım sonra dedim belki tutunmaya çalışıyo 6.günü rahime düşermişşş. beklemedeyim bu akşamki laboquick silik çıkınca kafam karıştı var mı yok mu anlayamadım
Laboquick guvenilir bi marka.gebeligi adete 6 kala bu testle ogrendim.kızzz benim laboquick silik çıkıyo
benim 8 gün kaldı farkedilmeyecek kadar silik çkıyo kimisi farketmedim diyo kimisi farkettim diyo şaştım kaldım vallaLaboquick guvenilir bi marka.gebeligi adete 6 kala bu testle ogrendim.
Laboquick guvenilir bi marka.gebeligi adete 6 kala bu testle ogrendim.
bebetime ilk yaptığımda silik çizgi çıkardı sonra yaptığımda hiç çizgi çıkarmadıBebetime iyimi acaba bugun ondan yaptim negatif cikti 3 gunum geciyor bugun erkenmi yaptim acep![]()
Laboquick güvenilir marka. Bende onla öğrendim silik çizgiyle. Hemde değerim çok düşüktü.
Yapmadım malesef. Zamanı doldu ama gelmiyor. Bekliyoruz :/Doğum yaptın mı canım??? Durumunuz nasıl???
Yapmadım malesef. Zamanı doldu ama gelmiyor. Bekliyoruz :/