- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 34
3.resimde siyah beyaz olanda bir gölge gördüm gibi amakızlar toplanın bakim birşey görüyonuz mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.resimde siyah beyaz olanda bir gölge gördüm gibi amakızlar toplanın bakim birşey görüyonuz mu![]()
elimde daha iyi görebiliyorum resim atınca pek belli değil markası laboquick3.resimde siyah beyaz olanda bir gölge gördüm gibi ama
predictor early alsana 30 lira ama en erken sonucu o verirelimde daha iyi görebiliyorum resim atınca pek belli değil markası laboquick
onu alacağıma özelde 30 tlye kan verirm kuzum :)predictor early alsana 30 lira ama en erken sonucu o verir
Ben de tam bilmiyorum hangisi iyi ama al bi yalancı pozitif gösteriyor . Bu ay laboquick kullandım ikinci çizgiyi gördüm kan verdim çıkmadı .
Bu bende böyle oldu herkes de olacak diye bir şey yok canım . Ama çıkmadı hatta rahim kalınlaşmam da var am olmadı .ciddi misin. herşey yalan olmuş be![]()
valla bende her markadan silik çıkıyo bende artık güvenmiyorum idrar testlerineVardı ama olmadı
İnşaAllah vardır canım kalbini ferah tut . Ama artık ben de çıkarmıyor çizgi laboquick ya kimyasal oldu ben bilemedim .valla bende her markadan silik çıkıyo bende artık güvenmiyorum idrar testlerine
kimyasal olma ihtimali yüksek kuzum görünüp kaybolunca oluyomuş ben gecikirsem kan vercemİnşaAllah vardır canım kalbini ferah tut . Ama artık ben de çıkarmıyor çizgi laboquick ya kimyasal oldu ben bilemedim .
çok pahalı o ya onu alana kadar 2 kere kan testi yaptırırım :)))))Clearblue en iyisi![]()
çok pahalı o ya onu alana kadar 2 kere kan testi yaptırırım :)))))
o kadar yanımda yok kuzum. benim bata 8 kaldı silik çıkıyo test beklemedeyimEe garanti sormuşsun en garantisi bu haftasına kadar gösteriyor![]()
o kadar yanımda yok kuzum. benim bata 8 kaldı silik çıkıyo test beklemedeyim
silik niye çıkıyo bu tükürdüğümün testleri keşke yazı çıksa var yada yok diyeEe 8 gün kala testte mi çıkar canım daha yeni yerleşcek az sabır![]()
Daha bekle en az 10gün geçsin direk kan ver daha garantisilik niye çıkıyo bu tükürdüğümün testleri keşke yazı çıksa var yada yok diye![]()
en az 10 gün mü geçsin doğuma giderim ben beaDaha bekle en az 10gün geçsin direk kan ver daha garanti
O zaman bas bas paraları testlere çöpe gitsinen az 10 gün mü geçsin doğuma giderim ben bea![]()