- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kaç gündür bu sayfayı bulamıyorum adet olalı 3 oldu.Bu belirtiler pisikoojikkkkkk...
benim adetim 5 gün geçmişti.1 kere hastanede 2 kerede kendim idrar testi yaptım.hepsi pozitifti.ama 15 gün sonra adet oldum.hamile değilmişim.
arkadaşlar merhaba,topiği çok beğendim.
ben de 41 gün oldu adet görmedim, adet düzensizliğim zaten vardı ama bu kadar uzun süre olmamıştı daha önce, 3 gün önce kanda tahlil yaptırdım, negatif çıktı, ama hala adet de olmadım, doktor randevusu da aldım bakalım, doktora gittikten sonra neler söylediğini size burdan yazıcam en azından soru işaretleri kalmayacak kafamda, bi rahatsızlık varsa da tedavi görürüm artık..[/QUOTE
merhabapassion216 dr a gittinmi sonuç ne oldu drun ne dedi, bizede söylermisin
Idrar testleri yanlis sonuc verebiliyor maalesef. Bende iki defa cok net positif cikmisti ama sonra adet oldum. Simdi 31 ocakgi bekliyorum, Hicbir belirtimde yok bakalim hayirlsii.
braz uzun bi süre gecms ama sonucunz neydi acaba ?arkadaşlar dün kandan gebelik testi yaptırdım günüm 2 gün geçti am negatif çıktı bugünnde hala olmadım. kan sonucu negatif çıkıp daha sonra hamile kalan varmı acaba?
merhaba.benim kanda çıkmamıştı ama hamileymişim
merhaba.benim kanda çıkmamıştı ama hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?