- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
merhaba benimde bu konuda bir derdim var. adetim 3 geçti. idrar testi yaptım negatiAma benim ğöğüsuçlarım karar dı damarları balirgileşti ğöğüs ucumun kenarında sivilceye benzer birşey kabardı. sol kasığımda batmalar oluyor.gebelik idrar testinde görünmüyor olabilir mi? bir arkadaş cevaplar sa sevinirim
merhaba.benim kanda çıkmamıştı ama hamileymişim
merhaba benimde bu konuda bir derdim var. adetim 3 geçti. idrar testi yaptım negatiAma benim ğöğüsuçlarım karar dı damarları balirgileşti ğöğüs ucumun kenarında sivilceye benzer birşey kabardı. sol kasığımda batmalar oluyor.gebelik idrar testinde görünmüyor olabilir mi? bir arkadaş cevaplar sa sevinirim
canm inş hamilesindir burda 5 defa idrarda çıkmadığı halde kanda çıkanlar vardı sen kan testi yaptır bence
içimi ferahlattın karabiberim inşaallah öyledir.
hürrem şu anda kantesti yaptırma imkanım yok mecbur bekliyeceğim.evet olmuştu ama bu belirtiler yoktu benimkiside ümit...sonucu kesin yazarım canım.
Merhaba. Benim adetimde 15gün gecikti. 11 gün sonra kan testi yaptırdım ve negatif dediler. Dün idrar testi yaptım ve belli belirsiz bi çizgi çıktı. Hamilemiyim bilmiyorum. Hala adet olmadım. Kafayı yemek üzereyim. En güvenilir sonuç nasıl öğrenilir? Sabah yapılan idrar testinide denicem. Sabah kalktığında ilk yapılan idrar testinde sonucun daha belirli olduğunu duydum. Bide bunu deniyelim bakalım. Bu haftada hasta olmazsam ozaman kesin doktora gidip muayene olucam. Heralde ozaman kesin sonuç belli olur. Yani ben 1 hafta daha acaba hamilemiyim diye düşünüp durucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?