• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testleri dogrumu

haklsn kız vala öyle oluyor bende kac ay yaşadım bı sürü belirti ama bebe yoktu 😃🙈

Karın belirginlesme bence kişiye göre değişir yani kimi ilk aylardan belli olur kiminin dhaa geç ilk geceden kaldm dersiniz herkes ay hafta takibi yapacak değil ya yapsalar da erken oldu vs der geçersiniz insAllah herşey gönlünüzce olur
Insallah cok sagolun cok tesekkur ederim

İlk deneyim olabilir biz buna bişey demiyoruz ama karşındaki erkek hamile kalma ihtalıni biliyor seni seviyorsà seni neden evlenmeden bu konuma girdiriyor . Allaher yardımcın olsun işin zor . Karnındaki daha mercimek kadar bebeğin suçu ne . Cahillik demeyelim günümüz teknoloji çağı . Erkek elbet biliyordur. Korunup gireydin madem bu konuma madem canınız istedi sevgilinle bazı şeyleri...
Geri cekiliyo ediyo diye de bende bir sey olmaz zannediyordum gordum ki buna guvenmemek lazimmis oluyormus mutlu olmam gerekirken şu şartlar yuzunden mutsuzum depresyona girdim

Geri cekiliyo ediyo diye de bende bir sey olmaz zannediyordum gordum ki buna guvenmemek lazimmis oluyormus mutlu olmam gerekirken şu şartlar yuzunden mutsuzum depresyona girdim
Geri cekiliyor olabilir ama hala Sperm olabiliyor penisin ucunda tekrar girişinde o Sperm yumurtayla buluşuyor. Yani 1 tanesi bile yeterli gebe kalabilmek için . Yani allah demek ki ol demiş.
Yoksa insanlar aylardır hamile kalmak için ugrasiyor .kendisine neden demedin prezervatif kullanmasini. İnşallah hakkinda hayırlısı olur

Haberi var kendisi suan cok mutlu havalarda ucuyo zaten hemen nikah kiyalim diye ama ben aileme nasil yapicam ne dicem bilmiyorum bana neden acele ettin diyecekler mahvedecekler
Sizi üzmek gibi olmasın da durup dururken Hemen evlilik isteyince ailen şüphelenecektir belki de. Çevredeki insanlar da. E düğün dediğin minimum 1 ay sonrasına olsa bile bebek 7 ay sonra falan doğar. Her türlü erken olacak yani. Ama aileniz öyle çok muhafazakar bu durumu çok çok dert edecek insanlar değilse evlilikle iş bitecekse evlenin olsun bitsin. Milletin ne diyeceğini de düşünmeyin

Ah be canım yaa.
Neyse olan olmuş Rabbim nasip etmiş o mucizeyi bence ilk olarak dini nikahınızı azından artık eş olursunuz hatta mümkünse resmi nikahını da yaptır kendini güvenceye alman için ya ailene de çok seviyorum çok istiyorum şatafatlı şeyler istemiyorum falan de eğer yok yazı bekleyelim derlerse gidip nikah kıyıp çıkın karşılarına biz resmi evlendik o yüzden 1 2 ay içinde evlenmek istiyoruz dersiniz yani aklıma bu geldi zaten nikahtan sonra çocuk olmuş olmamış karışamazlar çünkü kocandan oluyor yani

Back