• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testleri dogrumu

Haberi var kendisi suan cok mutlu havalarda ucuyo zaten hemen nikah kiyalim diye ama ben aileme nasil yapicam ne dicem bilmiyorum bana neden acele ettin diyecekler mahvedecekler
yanlis anlama bunu hamile kalmadan once dusunecektin madem iliski yasiuorsunuz en azidan korunsaydin olan olmus yapacagin tek sey aileni bu evlilige ikna etmek seviyoeum de yaza kalmasini istemiyorum de

geri çekilmeli ilişkimden 3 gün sonra regl oldum sonraki zamanda memelerimdeki damarlar belirginleşti ilişkiden 25 gün sonra idrar testi negatif çıktı sizce hamile miyim

yanlis anlama bunu hamile kalmadan once dusunecektin madem iliski yasiuorsunuz en azidan korunsaydin olan olmus yapacagin tek sey aileni bu evlilige ikna etmek seviyoeum de yaza kalmasini istemiyorum de
Simdi hamilelik icin hemen nikah kiymamiz evlenmemiz gerekecek suan hersey hizli gelistiginden dugune salona da para yok direk eve cikicaz kredi cekecek esyalar alincak bunlari konustuk ufak bi eglence yapariz dedik ama ailem kizim ne acelen var diyip edecekler o zaman ne yapicam ben sorun orada
Kac dakika bekledin canim
Kac dakika sonra gordun ikinci cizgiyi?
Beklememe dahi gerek koymadan idrari koyar koymaz hemen 2 side pat diye belirdi
Kan ver rahat et:anne:
Bekar oldugumdan hastanede sıkıntı olmaz degil mi

Yani ona bakiyorlarmi bilemedim şimdi . TC verip giriş yapıyoruz orada evli olup olmadığı çıkıyordur büyük ihtimal . Yaş kaç peki

geri çekilmeli ilişkimden 3 gün sonra regl oldum sonraki zamanda memelerimdeki damarlar belirginleşti ilişkiden 25 gün sonra idrar testi negatif çıktı sizce hamile miyim
hamile değilsinizdir psikolojik belirtiler yasiyorsunuzdur
Simdi hamilelik icin hemen nikah kiymamiz evlenmemiz gerekecek suan hersey hizli gelistiginden dugune salona da para yok direk eve cikicaz kredi cekecek esyalar alincak bunlari konustuk ufak bi eglence yapariz dedik ama ailem kizim ne acelen var diyip edecekler o zaman ne yapicam ben sorun orada

En azından nişanlın sevinmiş o güzel..bir şekilde ikna edeceksinz artık korunmuyor muydunz hani bu durumun olacağını düşünmemis miydiniz hic

Yaş küçük olsa sorun olur belki ama zannetmiyorum sorun olacağını . Acile git gebelik için kan vercem dersin kan alıp ver zaten sıkıntı çıkarsa orada soylerler

olsun yapacak bisey yok ben istemiyorum oyle dugun solaluni falan de suan bunlari onu buni degil karnindaki cocugin istikbalini kendi yolunuzu dusunmeniz lazim gozu kara olmaktan baska caren iz yok istersen sor herkese ayni cevabi alacaksin suan bu bebek 5 haftalik falandir 1 ay icinde ailrni ikna etmekten baska caren yok soranlarfa ilk grceden gebe kaldim dersin durust olcam diyorsani o ayri

En azından nişanlın sevinmiş o güzel..bir şekilde ikna edeceksinz artık korunmuyor muydunz hani bu durumun olacağını düşünmemis miydiniz hic
hafis bu gebelik konularini okuyunca krndimi gebe gibi his ediyorum buna ne dersin;) hahahyyy hersey psikolojide bitiyor

Benim ilk deneyimimdi evet korunma yoktu geri cekilme etme vardi bir tek
Yaş küçük olsa sorun olur belki ama zannetmiyorum sorun olacağını . Acile git gebelik için kan vercem dersin kan alıp ver zaten sıkıntı çıkarsa orada soylerler
Insallah bi sıkıntı cıkmaz
Ah be kızım ne acelen vardı
Ne olur sizde bir sey demeyin ben kendime sinirden ne beddualar okuyorum kac saattir
olsun yapacak bisey yok ben istemiyorum oyle dugun solaluni falan de suan bunlari onu buni degil karnindaki cocugin istikbalini kendi yolunuzu dusunmeniz lazim gozu kara olmaktan baska caren iz yok istersen sor herkese ayni cevabi alacaksin suan bu bebek 5 haftalik falandir 1 ay icinde ailrni ikna etmekten baska caren yok soranlarfa ilk grceden gebe kaldim dersin durust olcam diyorsani o ayri
Evlenince evet ilk geceden hamile kaldim diyicem ama kacinci ayda karın belirginlesmeye basliyo bizim ne kadar daha zamanimiz var peki ailem bu kadar hizlandirmaya cok karsi cikacaklar gozu kara davranicam edicem tamam da onlar daha gozu kara

Ne olur sizde bir sey demeyin ben kendime sinirden ne beddualar okuyorum kac saattir

Evlenince evet ilk geceden hamile kaldim diyicem ama kacinci ayda karın belirginlesmeye basliyo bizim ne kadar daha zamanimiz var peki ailem bu kadar hizlandirmaya cok karsi cikacaklar gozu kara davranicam edicem tamam da onlar daha gozu kara
Peki sevgilinin işi gücü var mı ? Ya dersin hastanede sorarlarsa resmi nikahım yok Die . Bi sıkıntı çıkmaz . Yaş küçük olsa Polis müdahale edebilir ama yaş küçük değil .

hafis bu gebelik konularini okuyunca krndimi gebe gibi his ediyorum buna ne dersin:KK66: hahahyyy hersey psikolojide bitiyor
haklsn kız vala öyle oluyor bende kac ay yaşadım bı sürü belirti ama bebe yoktu 😃🙈

Karın belirginlesme bence kişiye göre değişir yani kimi ilk aylardan belli olur kiminin dhaa geç ilk geceden kaldm dersiniz herkes ay hafta takibi yapacak değil ya yapsalar da erken oldu vs der geçersiniz insAllah herşey gönlünüzce olur

İlk deneyim olabilir biz buna bişey demiyoruz ama karşındaki erkek hamile kalma ihtalıni biliyor seni seviyorsà seni neden evlenmeden bu konuma girdiriyor . Allaher yardımcın olsun işin zor . Karnındaki daha mercimek kadar bebeğin suçu ne . Cahillik demeyelim günümüz teknoloji çağı . Erkek elbet biliyordur. Korunup gireydin madem bu konuma madem canınız istedi sevgilinle bazı şeyleri...

Back