- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 28
- Konu Sahibi lonelinessyk
Bugun 2 tane 2 farkli markadan denedim ikisindede iki cizgi cikti yanilma etme varmidir kesin olarak dogrumudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek çizgi yanılıyor da iki çizgi genelde yanılmıyor bence anında çıktıysa tabiBugun 2 tane 2 farkli markadan denedim ikisindede iki cizgi cikti yanilma etme varmidir kesin olarak dogrumudur
2 tane testte de ikinci cizgi hemen cikti hamilelik mi yaniTek çizgi yanılıyor da iki çizgi genelde yanılmıyor bence anında çıktıysa tabi
Hayırlı olsun diyelim o zaman2 tane testte de ikinci cizgi hemen cikti hamilelik mi yani
Evet hamilesiniz o zmn büyük ihtimal kan verebilirsiniz emin olmak için2 tane testte de ikinci cizgi hemen cikti hamilelik mi yani
Kesin olarak degil mi .. kan vericem yarinEvet hamilesiniz o zmn büyük ihtimal kan verebilirsiniz emin olmak için
Hic yanilma yok degilmiHayırlı olsun diyelim o zaman![]()
Çok nadir yanılma payı olur ikisi de anında pozitifse tabi kesin diyebiliriz insAllah sağlıklı gebeliktirKesin olarak degil mi .. kan vericem yarin
yorumlayakBugun 2 tane 2 farkli markadan denedim ikisindede iki cizgi cikti yanilma etme varmidir kesin olarak dogrumudur
Herhalde %0.0001 falandır iki ayrı testin pozitif çıkıp da ikisinin de yanılma olması ihtimali ? İstenmeyen bir gebelik anladığım kadarıyla ?Hic yanilma yok degilmi
eski konularina baktimda istem3digin bir gebelik sanirim evlilik disi ne yapmayi dusuniyorsunizHic yanilma yok degilmi
Zaten yaza evlilik olacakti evet sevgilimden suan resim nasil atiliyoeski konularina baktimda istem3digin bir gebelik sanirim evlilik disi ne yapmayi dusuniyorsuniz![]()
Mesaj yazdığınız yerde altta dosya ekle diyor ordan atabilirsiniz çektiğiniz fotoğrafın ekran resmini alıp ya da kırparak atarsanız daha kısa sürede yüklenir sayfayaZaten yaza evlilik olacakti evet sevgilimden suan resim nasil atiliyo
Tek çizgi yanılıyor da iki çizgi genelde yanılmıyor bence anında çıktıysa tabi
Hayırlı olsun diyelim o zaman![]()
Evet hamilesiniz o zmn büyük ihtimal kan verebilirsiniz emin olmak için
resim attta
yorumlayak![]()
Herhalde %0.0001 falandır iki ayrı testin pozitif çıkıp da ikisinin de yanılma olması ihtimali ? İstenmeyen bir gebelik anladığım kadarıyla ?
Ikinci sayfa da fotograf ekledim bakarmisinizeski konularina baktimda istem3digin bir gebelik sanirim evlilik disi ne yapmayi dusuniyorsuniz![]()
Bariz hamilesiniz silik değil baya da koyuBakarmisiniz
mis gibi hamilesinBakarmisiniz
Haberi var kendisi suan cok mutlu havalarda ucuyo zaten hemen nikah kiyalim diye ama ben aileme nasil yapicam ne dicem bilmiyorum bana neden acele ettin diyecekler mahvedeceklerne yapacan peki bununsevgilinle paylas evlilik isini hizlandir yaza kalirsa dogar zaten