Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinin silik çıkması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim bende adete 2 gun kala yapmıştım böyle çıkmıştı 1 ay sonra doktora gittim kese göründü ardından 2 hafta sonra gitmiştim kalp atışı duyulmuştu

Benim henüz gecikmedi canım 2 gün vardı yaptığımda Pazartesi direkt kan vereyim dedim bende en azından adet gecikmesi olsun garantı olarak gideyim dedim

Benim henüz gecikmedi canım 2 gün vardı yaptığımda Pazartesi direkt kan vereyim dedim bende en azından adet gecikmesi olsun garantı olarak gideyim dedim
Bana kalırsa kan testi için acele etme canım iki gün sonra bir idrar testi daha yap koyulaştığında git değerinde yükselmiş olur en azından ben öyle yapacağımbazen düşük hcg görüp doktorlar saçmalayabiliyor kimyasal falan diyebiliyorlar çok okudum burada bir kaç gün daha beklemek daha iyi gelecek gibi bana.Son adet tarihin neydi?

Gozun aydin canim cok yeni bir kac gun sonra tekrarı testini

Keşke biraz sabırlı olsam 29 Mayıs canım

üstteki miratech silik cizgi çıkmıştı bi kac saat sonra baska devita diye bi marka aldim onda da hicbisey çıkmadı şimdi sizce ?

Eklentiler

• 1568120615817844260098190799421.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 15681207145416140304052027143398.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…