- 15 Haziran 2019
- 68
- 47
- 3
- 30
Oyle yapicm mecbur naplmKısmet o zamann sen de akışa bırakırsın her şeyin hayırlısı.
Benim henüz gecikmedi canım 2 gün vardı yaptığımda Pazartesi direkt kan vereyim dedim bende en azından adet gecikmesi olsun garantı olarak gideyim dedimÖncelikle hayırlı olsun kuzum.Benimde reglimin 4.gecikme günüydü iki gün önce yaptım çıkmadı ve bugün iki tane ard arda yaptım seninkinden daha silik çıktı.Kan ve idrar yaptığınızda döllenme gerçekleşmemiştir belki şimdi hcg hormonun yavaş yavaş yükselmiştir.İki gün bekleyip tekrarla sonra kan vermeye git bence iki günde bir değerler katlıyormuş ya en azından daha da belirginleşir tekrardan tebrikler
Ne duası oluyor bu canımBunu sabah aksam okumani tavsiye ederim cnm hersey gonlunce olsun insllh
Teşekkür ederim darısı benim de başıma inşaallahTebrik ederim bende adete 2 gun kala yapmıştım böyle çıkmıştı 1 ay sonra doktora gittim kese göründü ardından 2 hafta sonra gitmiştim kalp atışı duyulmuştu
Bana kalırsa kan testi için acele etme canım iki gün sonra bir idrar testi daha yap koyulaştığında git değerinde yükselmiş olur en azından ben öyle yapacağımBenim henüz gecikmedi canım 2 gün vardı yaptığımda Pazartesi direkt kan vereyim dedim bende en azından adet gecikmesi olsun garantı olarak gideyim dedim
Gozun aydin canim cok yeni bir kac gun sonra tekrarı testiniEki Görüntüle 2281019
Selam arkadaşlar adetime iki gün kala bu testi yaptım sonucu bu burda çekimden kaynaklı az belli olsa da çizgiyi gördüm ilk 5 dk da sizce sonuç ne göğüslerimde hafif dolgunluk ve acı var. Geçen Cumartesi günü yerleşme kanaması yaşadım Pazartesi kan verdim ama kanda çıkmadı aynı gün idrar da yaptım onda da çıkmadı acaba gebelik var mı bu testte ? Teşekkürler
Keşke biraz sabırlı olsamBana kalırsa kan testi için acele etme canım iki gün sonra bir idrar testi daha yap koyulaştığında git değerinde yükselmiş olur en azından ben öyle yapacağımbazen düşük hcg görüp doktorlar saçmalayabiliyor kimyasal falan diyebiliyorlar çok okudum burada bir kaç gün daha beklemek daha iyi gelecek gibi bana.Son adet tarihin neydi?
Teşekkür ederim canımGozun aydin canim cok yeni bir kac gun sonra tekrarı testini
Benimde 18iydiKeşke biraz sabırlı olsam29 Mayıs canım
Hayirli evlat icin evinin bereketi icinNe duası oluyor bu canım
Gorumuor cnm cizgin
Hamilemisiniz hayırlı olsun
Hamilemisiniz hayırlı olsun
Silik de olsa hemen ciktysa varsizce var mı arkadaşlar silik ama ??Eki Görüntüle 2306048
hemen cıktı ilk dakikada hatta ama silik kaldi boyleSilik de olsa hemen ciktysa var
Cunku cok yeni bi hamilelik. Kandan sonra idrara gecer ondan. 4 haftlk su anhemen cıktı ilk dakikada hatta ama silik kaldi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?