• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinin silik çıkması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 30olmali 18i yani 12gun kala yapdim oylesine 2yildi korunyoz bu ay koylrunmadik tamda boyle cikdi ola bilirmi 12gun once cika bilirmi cok saskinim bekliom belirti sadece kasik agrim ve akintim var yumurtlama olan gunden inananmiyorun

Benim de belim ağrıyo kasıklarım başladı sanki bi dolgunluk bacak bacak üstüne bile attırmıyor inşallahh az kaldı öğreniyoruuzz
Sen de başladı demiştin?
Bnm gogus uclarim agriodu zaten. Bugun de geneli agrimya basladi sanki. Daha kasik bel agrisi namina bisey yok😒

Amin insllh. Bnm de 25nde regl olmam lazm ama pek umudum yok sanki. Duanda unutma 😑
Rabbim en hayırlısı en güzeliyle nasip etsin canım inşaallah olur benim de hiç umudum yoktu o kadar kötü bir ay geçirdim ki hiç beklemediğim anda test pozitif verdi Yani ben düşük olabilir diye tahmin etmiştim o kadar strese

İnşaallah canım Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşaallah 🙏🙏🙏
Bismillahirramanirrahim vellezine yeguline rabbena hablena min ezvacina ve zurriyatina gurrete eyuniv veceelna lil muttegine imame Allah hayırlı şifalar versin yuvaniz senlensin inşallah

Eki Görüntüle 2281019

Selam arkadaşlar adetime iki gün kala bu testi yaptım sonucu bu burda çekimden kaynaklı az belli olsa da çizgiyi gördüm ilk 5 dk da sizce sonuç ne göğüslerimde hafif dolgunluk ve acı var. Geçen Cumartesi günü yerleşme kanaması yaşadım Pazartesi kan verdim ama kanda çıkmadı aynı gün idrar da yaptım onda da çıkmadı acaba gebelik var mı bu testte ? Teşekkürler 😊
Öncelikle hayırlı olsun kuzum.Benimde reglimin 4.gecikme günüydü iki gün önce yaptım çıkmadı ve bugün iki tane ard arda yaptım seninkinden daha silik çıktı.Kan ve idrar yaptığınızda döllenme gerçekleşmemiştir belki şimdi hcg hormonun yavaş yavaş yükselmiştir.İki gün bekleyip tekrarla sonra kan vermeye git bence iki günde bir değerler katlıyormuş ya en azından daha da belirginleşir tekrardan tebrikler:KK54:

Kısmet kuzu bu ay olmazsa öbür ay olur
Olmazsa geleck aya olur mu bilemiorm. Cunku esim biraz isteksz gibi cocuk konusunda. Korkuo sanki. Biraz da maddiyatin verdgi istekszlik var tabi 😑 o pek istekli olmayinca bnm de hevesim kacio. Artk ben de ister miyim bilmiorm

Olmazsa geleck aya olur mu bilemiorm. Cunku esim biraz isteksz gibi cocuk konusunda. Korkuo sanki. Biraz da maddiyatin verdgi istekszlik var tabi 😑 o pek istekli olmayinca bnm de hevesim kacio. Artk ben de ister miyim bilmiorm
Kısmet o zamann sen de akışa bırakırsın her şeyin hayırlısı.

Back