Bence gebelik var hemen çıktıysa .İlk idrar ile bu sabah yaptım c koyulaşana kadar t Side silikleşti sizce ?
Eki Görüntüle 2681573 Eki Görüntüle 2681575
Adetiniz gecikti miİlk idrar ile bu sabah yaptım c koyulaşana kadar t Side silikleşti sizce ?
Eki Görüntüle 2681573 Eki Görüntüle 2681575
C koyulaşana kadar belli etti kendiniBence gebelik var hemen çıktıysa .
Adet olmam gereken dönemde lekelenme oldu peçeteye gelen kahverengi üç dört gün damla damla lekelenme oldu. Bende böyle adet olmaz diye düşünüp test yaptım dün akşam. Silikti baya belli olmuyordu neredeyse. Ertesi gün yani bu sabah ilk idrarla da bu testi yaptımAdetiniz gecikti mi
Kan tahlili yaptir burayada yaz bence hamilesinAdet olmam gereken dönemde lekelenme oldu peçeteye gelen kahverengi üç dört gün damla damla lekelenme oldu. Bende böyle adet olmaz diye düşünüp test yaptım dün akşam. Silikti baya belli olmuyordu neredeyse. Ertesi gün yani bu sabah ilk idrarla da bu testi yaptım
Evi toparlayıp çıkacağım kan vereceğim İnşallah güzel haber veririm kızlar lütfen dua edin çok istiyorum çok bekledimKan tahlili yaptir burayada yaz bence hamilesin
Var gibi şuan bence hemen çıktı mıCanım bu testi bu sabah ilk idrar ile yaptım sence ? Eki Görüntüle 2681558 Eki Görüntüle 2681559
İnşallah canım yaz buraya ins hamilesindirEvi toparlayıp çıkacağım kan vereceğim İnşallah güzel haber veririm kızlar lütfen dua edin çok istiyorum çok bekledim
Sizin ne oldu kan verdinozmiBenim bi kaç saat sonra baktığımda böyle olmuştu. Sizinde öyle olduysa belki testlerde problem olabilir dicektim
Evet verdim 104.4 çıktı adet günümdü yaptırdığımda normal miSizin ne oldu kan verdinozmi
Hayirli olsun cok sevindim sonunu okumadan yazmisimHamileymişim 104.4 hcg çuktı❤
Var benceCanım bu testi bu sabah ilk idrar ile yaptım sence ? Eki Görüntüle 2681558 Eki Görüntüle 2681559
Normal mi peki değerHayirli olsun cok sevindim sonunu okumadan yazmisim
Belki kuruma çizgisidir eper ilk dakkalarda çıkmadıysaKan sonucum 0.44 çıktı. Özel bir tıp merkezinde. 3 tane testimin pozitif olmasına rağmen olabilir mi böyle birşey
Bence normal ama asil önemli olan artis insallah saglikla ilerlerEvet verdim 104.4 çıktı adet günümdü yaptırdığımda normal mi
İnşallah salı günü doktora gidicemBence normal ama asil önemli olan artis insallah saglikla ilerler
Brni gebeligim 24 ile baslamistiNormal mi peki değer
Yani geç döllenme değildir benimki dimiBrni gebeligim 24 ile baslamisti
Yaptığım anda çıktı C koyulaşana kadar koyulaştı. Kuruma çizgisi pembe olmazBelki kuruma çizgisidir eper ilk dakkalarda çıkmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?