-
- Konu Sahibi littlekaju
Bende hiç kanama olmadı bu zamana kdr gebeliklerimde yerleşme kanaması yaşamadımBugün hastaneye gittim ama kapısından döndüm çok saçma sapan bir psikolojiye girdim sebepsiz. Adetimi bekleyeyim dedim belki geç döllenme vs olmuştur diye ama yerleşme kanaması vs de gelmedi. Sadece aşırı halsizim, kasıklarımda ağrı var. Sağ kasığımda iğne batmaları oluyor daha öncesinde hiç yaşadığım bir şey değildi o nedenle belirtiye yordum.
Tekrar yumurtluyor olabılırmısınnYa 2 gündür başım dönüyor acayip halsizim böyle direkt baş dönmesi diyemem ama bir anlık tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Onun dışında kasıklarımda Ağrı var mesela dün gece sağ kasıkta iğne batması gibi bir his oldu bugün olmadı hiç. Sol kasığım dolu gibi hissediyorum hatta dokununca ağrıyor
Suphelı ılıskıden kaç gün geçti ? 8. Gün ile 14 güne kdr uzayabılıyor 8. Günden sonra test yapabılırsınız 14. Güne kdr netleşirYa ben düşünmekten deli oldumbeliyim var diyemem çünkü geçen ay hamileyken ki hissettiğim şeyler şuan yok sadece uyku hali var belki de depresyondayımdır o da ondandır hı birde karın ağrım oluyor tabi bu da belirti sayılırsa sende var mı belirti
İlişkiden 12 gün geçti bugün. Testlerim negatifSuphelı ılıskıden kaç gün geçti ? 8. Gün ile 14 güne kdr uzayabılıyor 8. Günden sonra test yapabılırsınız 14. Güne kdr netleşir
17 Eylül yani 3 gün sonraDün bende de aynısı oldu bat ne zaman
Yok canım onları takip ediyorum imkansız testlerm silikTekrar yumurtluyor olabılırmısınn
Kanda çıkar aslında hiç erken test yapmadım bilmiyorum doğrusu ben hamileliklerimi oyrendigimde 3000 lerde oldu beta. Şimdi hatırladım da ilk gebelikte adet bile olmuştum diye hiç suphelenmemistim kusmalar başlayınca doktora gittiğimde ogrenmistim17 Eylül yani 3 gün sonra
Ya benimde çok az kaldı burda erkenden öğrenenleri görüyorum ama karnımda da çok sancı var adet mi gebelik mi artık hiçbir fikrim yoka am 3 gün önceden de kasıklarım ağrımamıştı daha önceKanda çıkar aslında hiç erken test yapmadım bilmiyorum doğrusu ben hamileliklerimi oyrendigimde 3000 lerde oldu beta. Şimdi hatırladım da ilk gebelikte adet bile olmuştum diye hiç suphelenmemistim kusmalar başlayınca doktora gittiğimde ogrenmistimöğrendiğimde 10 ya da 11 haftalikti
Başka seylere dikkatini ver oyalanmaya çalış 3 gün sonra tekrar test yap adetin gecikince de kan ver. İnşallah tutunmustur seninledir bebisinYa benimde çok az kaldı burda erkenden öğrenenleri görüyorum ama karnımda da çok sancı var adet mi gebelik mi artık hiçbir fikrim yoka am 3 gün önceden de kasıklarım ağrımamıştı daha
Ben genel olarak 2 günde bir değerlendiriyorum bu yüzden şüpheli ilişki tarihini bilmiyorumSuphelı ılıskıden kaç gün geçti ? 8. Gün ile 14 güne kdr uzayabılıyor 8. Günden sonra test yapabılırsınız 14. Güne kdr netleşir
14. Günü bekle çünkü pik zamanı değil ailikleşince yumurta catlıyır o zaman döllenme oluyorİlişkiden 12 gün geçti bugün. Testlerim negatif
14. Günü bekle çünkü pik zamanı değil ailikleşince yumurta catlıyır o zaman döllenme oluyor
Ben beta HCG 30 çıkan hamileliğimde denemiştim ne çıkacak diye erken gebelik testinde negatif çıkmıştı geçen 2.6 olan beta HCG de pozitif çıktı hemde belirgin şekilde en sağlıklısı kan testi vermek bence adet gününüzü bekleyin sonrasında gecikme yaşanırsa kan testi verin istersenizHerkese merhaba
2 Eylül yumurtlama günümdü biz sadece 2/3 ü değerlendirebildik. Bir ihtimal tutmuş olabilir mi diye küçük bir heyecan ve merak var içimde. Adet tarihim ayın 17sinde. Sol yumurtamda bir ağrı ve şişkinlik hissediyorum. Ara ara iki kasığımda da çok minik bir sızı giriyor ama çok hafif. Bel ağrım sürekli olduğu için hep var zaten. En son dün ve önceki gün test yaptım (erken gebelik testleri) sonuçlar negatifti. Yeni ve çok meraklı olduğum için içimde de bir umut olduğu için sizce en erken ne zaman yapmalıyım yumurtlama günüme göre mi hesaplamam lazım döllenme sürecini, şimdiden teşekkürler
Regli belirtin var mı o zaman geç döllenme yaşıyorsun şu an inşallah bebıs vardır eminsen kendındenKan testi verdim negatif dedi doktor
Evet belirtim var yarın adet olmam lazım. Maalesef tüm belirtiler bende vardı ama olsaydı 3 gün önce çıkmaz mıydı kanda ? Adetimin gecikmesini beklicem yani gerçekten gecikmeden test yapmayın diyenler ne kadar haklıymışRegli belirtin var mı o zaman geç döllenme yaşıyorsun şu an inşallah bebıs vardır eminsen kendınden
Ümidini kaybetme geç yumurtlama yaşadıysan adet günü çıkmıyor 2-3 gün sonra çıkıyorEvet belirtim var yarın adet olmam lazım. Maalesef tüm belirtiler bende vardı ama olsaydı 3 gün önce çıkmaz mıydı kanda ? Adetimin gecikmesini beklicem yani gerçekten gecikmeden test yapmayın diyenler ne kadar haklıymış
Adetime 3 gün var takvime göre, kan verdim negatif betamın yükselme durumu olabilir miÜmidini kaybetme geç yumurtlama yaşadıysan adet günü çıkmıyor 2-3 gün sonra çıkıyor
Yaptırdınız mı test yoksa adet mi oldunuz merak etttim sizi ? Benımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorumAdetime 3 gün var takvime göre, kan verdim negatif betamın yükselme durumu olabilir mi
Benımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorumBen beta HCG 30 çıkan hamileliğimde denemiştim ne çıkacak diye erken gebelik testinde negatif çıkmıştı geçen 2.6 olan beta HCG de pozitif çıktı hemde belirgin şekilde en sağlıklısı kan testi vermek bence adet gününüzü bekleyin sonrasında gecikme yaşanırsa kan testi verin isterseniz