Gebelik testini en erken ne zaman yapmalıyım

Benımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorum
Ben göremedim maalesef kuruma çizgisi oluştu da onu görmüş olabilir misiniz acaba

Ben göremedim maalesef kuruma çizgisi oluştu da onu görmüş olabilir misiniz acaba
Hemen gördüm ben ama rengi artmadı öyle kaldı heryer pembe idi daha sonra beyazlaşınca rengi ortaya çıktı

Eklentiler

• IMG_0760.jpeg
    IMG_0760.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0757.jpeg
    IMG_0757.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0762.jpeg
    IMG_0762.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 47
Benımde 5 gün kaldı reglime hep test yaptım hiç silik bile görmedim şimdi sanki silik bişi var yumurtlamamın 8. Günü bugün bu arada . Hayırlısı yanı artık sen gotebıldın mı bende merak etttım acaba tek ben mı görüyorum
Merhaba adet oldum maalesef

Benimde döngümün 27. Günü geçen ay 21 gün sürdü geçen hafta erken gebelik testi yaptım negatifti 10 gün önce adet olacakmışım gibi 1 hafta boyunca ağrı sürüp. 2 3 gündür hiçbirşeyim yok adet olacakmış gibi değilim tekrar test yapsam hüsrana uğrayacak gibiyimde yapmakta istiyorum ama kararsız kaldım

X