• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine idrar yerine kan+su karisimi damlatmayi deneyen oldu mu

Sonunda sorduğum soruyu anlayıp cevap biri çıktı teşekkür ederim arkadaşım gayet görünüyor ikinci çizgi sizde hayırlısı olsun inşallah kucağınizi doldurur rabbim
Adet oldum ben o testi yaptığım ay. Banada mantıklı gelmişti ondan yaptım . Hastaneler malum şuan gidilecek durumda değil . Ama yanlış sonuç verdi bende . İnşallah sen hamilesin dır

Zaten onu öğrenmek için hastanede test yaptiriyoruz değil mi sen inanmak zorunda değilsin ama kapak yaparsam bir kaç gün sonra fena bozulursun ben hastanede test yaptırmaya karşıyım dedim mi ya da gerek yok dedim mi neresinden anlamak istiyorsan anla
Kapak sana olmasın dikkat et🙂 Saçma konunla insanlara laf sokma. Böylesine aptal bir konuyu açtığına göre her yoruma ve eleştiriye açık olman lazım kardeşim🙂

Zaten kan kırmızı olduğu için ikinci çizginin de kızarması normal bişey bu idrar testi idrarın rengi sarı olduğu için çift çizgide kırmızı çıkınca evet diyosun ama kan zaten kırmızı olduğu için ikinci çizgide de hafif kızarıklık yaratabilir böyle kitlerin amerikada kan için olanını görmüştüm mesela kan damlatıyodu çizgi yeri yine de beyaz kalıyodu ve hcg artmışsa ikinci çizgi çıkıyodu bunun doğru olma ihtimali mümkün değil doğru çıkanlar da şans eseri hamileymişte bu testle öyrendiklerini sanmışlar

Sence böyle birşey mümkün olsaydı neden üretilmezdi neden idrardan bakılmaya devam edilirdi sağlık ocağında kan verebilirsin 10 yıllık hemşireyim ilk defa böyle birşey görüyorum

Back