• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine idrar yerine kan+su karisimi damlatmayi deneyen oldu mu

Abu foto buldum deneyen birinden. Korkunçlu ya bu😱 bu testin bebesini ben Chucky gibi hayal ettim 👹

Edit: yapan abla sonra adet olmuş, hamile değilmiş.

Eklentiler

• 74005AE5-32CC-4B36-9653-C3AB8668E71C.png
    74005AE5-32CC-4B36-9653-C3AB8668E71C.png
    320,7 KB · Görüntüleme: 86
Dalga gecmissiniz kızlar ama bir kaç ay önce bir sağlık kabinine gittim yarım saatte kan testi ile gebelik sonucu yazıyordu biliyorsunuz hastanede bile iki saatte sonuç veriyorlar sağlık kabininde calisan hemşire ahiskaliymis ve anlattığım şekilde yaptı testi feden ay da evde yapmıştım kan ve su karışımı ama tek çizgi cikmisti :lülülü::63:

Dalga gecmissiniz kızlar ama bir kaç ay önce bir sağlık kabinine gittim yarım saatte kan testi ile gebelik sonucu yazıyordu biliyorsunuz hastanede bile iki saatte sonuç veriyorlar sağlık kabininde calisan hemşire ahiskaliymis ve anlattığım şekilde yaptı testi feden ay da evde yapmıştım kan ve su karışımı ama tek çizgi cikmisti :lülülü::63:
Bence herşeyden önce testin nasıl bir prensiple çalıştığını öğrenmeniz sizin yararınıza olacaktır. Ben şimdi ne yazsam havaya gidecek 🤣

Bence herşeyden önce testin nasıl bir prensiple çalıştığını öğrenmeniz sizin yararınıza olacaktır. Ben şimdi ne yazsam havaya gidecek 🤣
Yav he he ana gir oku yorum yap diyen var mı beğenmiyorsan okuma yorum yapma test HCG oranını ölçüyor sonuçta beyni mi var idrar mi kan mi ayırt edecek neyi damlatirsan onda ki HCG hormonun miktarına göre belirliyor cizgiyi

Ben böyle bi konu daha hatırlıyorum kanla yapınca pozitif çıkıyormuş ama salçayla yapıncada pozitif çıkmış kırmızı maddeler pozitif çıkarıyor olabilir demişti. Bir de salçayla denesene canım :KK17:

O zaman biz boşuna iğne yiyip kan testi yaptırıyoruz. Üstünde kaç değerle hamile oduğumuz da yazıyo mu :KK70:
Zaten onu öğrenmek için hastanede test yaptiriyoruz değil mi sen inanmak zorunda değilsin ama kapak yaparsam bir kaç gün sonra fena bozulursun ben hastanede test yaptırmaya karşıyım dedim mi ya da gerek yok dedim mi neresinden anlamak istiyorsan anla

Yav he he ana gir oku yorum yap diyen var mı beğenmiyorsan okuma yorum yapma test HCG oranını ölçüyor sonuçta beyni mi var idrar mi kan mi ayırt edecek neyi damlatirsan onda ki HCG hormonun miktarına göre belirliyor cizgiyi

Agresif konuşmayalım lütfen. Bak kız hamile. Ne gerek var?

Agresif konuşmayalım lütfen. Bak kız hamile. Ne gerek var?
Arkadaşım hamileyse niye takip ediyor hala gebelik testlerini yorum isteyen oldu mu insan gibi soru sorduk deneyen var mı diye yorum yapma zorunluluğu mu var ki yazıyor

Zaten onu öğrenmek için hastanede test yaptiriyoruz değil mi sen inanmak zorunda değilsin ama kapak yaparsam bir kaç gün sonra fena bozulursun ben hastanede test yaptırmaya karşıyım dedim mi ya da gerek yok dedim mi neresinden anlamak istiyorsan anla
Neyin hırsı bu? Herkese saldırır gibi cevaplar veriyorsunuz. Sizin gerçekten hamile olmanız ya da olmamanız kimseye kapak olmaz. İdrar dururken parmağı delip test yapmak çok fantastik ve zorlama olmuş. Yaptığınız şeyin lüzumsuzluğuna laf söylüyor insanlar.

Arkadaşım hamileyse niye takip ediyor hala gebelik testlerini yorum isteyen oldu mu insan gibi soru sorduk deneyen var mı diye yorum yapma zorunluluğu mu var ki yazıyor
Herkes yorum yapmakta özgür. Bide siz diye hitap etmiş. Hakaret etmemiş bişey dememiş agresif yorunumu anlayamadım. Herkes kafa dağıtmaya giriyor buraya herkesin evde bin tane derdi var üstüne üstlük sen de agresif cevapla negatif enerji verdin hormonları tavan birine.
Seni yargılamıyorum biraz dikkat et diyorum sana hakaret etseydi haklıydın.

Enteresan inşallah doğru sonuç verir hevesinz kursagunizda kalmaz

Batima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??
Yaptım canım yanlış sonuç verdi bende

Böyleydi hatta . Ama doğru çıkan da olmuş . Bilmiyorum yani

Eklentiler

• Screenshot_20200421-160701_Gallery.jpg
    Screenshot_20200421-160701_Gallery.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 106
Böyleydi hatta . Ama doğru çıkan da olmuş . Bilmiyorum yani
Sonunda sorduğum soruyu anlayıp cevap biri çıktı teşekkür ederim arkadaşım gayet görünüyor ikinci çizgi sizde hayırlısı olsun inşallah kucağınizi doldurur rabbim

Back