Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa duydum. Ne ile deldiniz parmağınızı?Batima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??
Enjeksiyon yapılan iğne ile deldimİlk defa duydum. Ne ile deldiniz parmağınızı?
İlginç ☺ silik cizgi cıktıgına göre gebelik var o zamanEnjeksiyon yapılan iğne ile deldim
Çünkü erken elimde test olmadığı için bata 6 gün kala idrarda gebelik belli olmaz o yüzden deneyeyim dedim kama daha erken geçiyor HCG hormonuNiye idrar testinizi idrarınızla değil de kanınızla yapıyorsunuz?
Ben de merakla bekliyorum bakalım doğru çıkacak mi inşallah vardır bebişİlginç ☺ silik cizgi cıktıgına göre gebelik var o zaman
Elinde baska varsa normal idrar testi yapsaydın bi inşallah vardır ☺Ben de merakla bekliyorum bakalım doğru çıkacak mi inşallah vardır bebiş![]()
Yaptım tabii elimde bol miktarda test var toplu almıştım ama idrarda tek çizgi çıkıyorElinde baska varsa normal idrar testi yapsaydın bi inşallah vardır ☺
Allah allah kanla yaptığın testin fotosu varmıYaptım tabii elimde bol miktarda test var toplu almıştım ama idrarda tek çizgi çıkıyor![]()
Yok ne yazikki ama yarın tekrar yapmayı düşünüyorum atarım insallahAllah allah kanla yaptığın testin fotosu varmı
Nekadar yaratıcısınız,Batima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??
Bilimin şoka girdiği yerdeyiz felaket heyecan yaptım yerimi şurada aldım ve takipteyim![]()
Burada gebelik testinde çığır diye bir konu var orada test fotoğrafları da var. Bı bakınBatima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??
Konu sahibi ben değilim yanlış oldu sanırımBelirtileriniz var mi
Evet yanlış oldu kusura bakmayın dikkat etmemisim :)Konu sahibi ben değilim yanlış oldu sanırım
Benim şu an sadece şaşkınlık belirtim var göz bebeği büyümesi kaşların yukarı kalkması gibi![]()