• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine idrar yerine kan+su karisimi damlatmayi deneyen oldu mu

pinn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
26
23
88
Bursa
Batima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??

Batima 6 gün kala idrarla gebelik bakılan basit teste parmağımı delerek 3 damla kan 3 damla su karisimimdan 4 damla damlattim iki gün üst üste yaptım ve iki günde de ikinci silik çizgi belirdi. Merak ediyorum böyle bir şeyi daha önce deneyip doğru sonuç alan oldu mu acaba??
İlk defa duydum. Ne ile deldiniz parmağınızı?

Niye idrar testinizi idrarınızla değil de kanınızla yapıyorsunuz?
Çünkü erken elimde test olmadığı için bata 6 gün kala idrarda gebelik belli olmaz o yüzden deneyeyim dedim kama daha erken geçiyor HCG hormonu

Nekadar yaratıcısınız,
Siz çıldırmış olmalısınız 🤣🤣 bu azmin sonunda inşallah hamilesindir 🙏

Iyi de kan testi nasıl idrarla yapilmiyosa idrar testi de kan ile yapılması tuhaf ilginç:)

Burada gebelik testinde çığır diye bir konu var orada test fotoğrafları da var. Bı bakın

Nerden akliniza geldi daha once yapan varmiymiski? . Bana mantikli gelmedi idrar kiti sonucta 🙄

Back