Gebelik testinde sürekli silik çizgi çıkıyor

Teşekkür ederim perşembe günü kan vermeye gidicem inşAllah kesinleitirmek için idrar da koku var göğüs hassasiyetm nor alde adet olmadan once olurdu bu ay olmadı ama adetın gecıktıgı gün başladı hassasiyet sabah ve akşamları kasık ağrım cok fazla oluyor belim çok değil akıntı bende de var :)
Siz test yaptınız mı

Bugün test aldım yapmaya fırsat kalmadan regl oldum.

Bende kuruma çizgisi sandım ama kuruma çizgisi ilk 5 dk da çıkmıyor. Benim ki idrarı damlatinca hemen çıktı 2 tane testte . gebelik testinin çizgisini biliyorum ama çoğu kişi aynı şekilde silikken öğrendiği için yazdım bu gruba kuruma çizgi 5 dk nin sonunda çıkıyor benimki hemen çıkmıştı yani sonuç olarak gebelik yok zaten bende anladım onu kan testi ile insan umitleniyor normalde tek çizgi çıktı hep şimdi çift olunca insan umitleniyor ...

Adetin düzensiz olsa da 31,gün sonrasında mutlaka olur. Eğer bir önceki adetinden sonra 31gun geçtiyse olasılık yüksek. Silikte olsa bir çizgi belirdiyse olabilir bence

Maalesef gebelik yok gibi duruyor bende de böyleydi hemde ilk 10 dkda çıkmıştı hemen .en guvenikir kan testi ..şüpheleriniz gecikmeniz varsa bı kaç gün sonra kan testi yapın
10gün geciktim direkt çizginin çift ve kırmızı olması lazımdı çok şükür bencede yok doğum kontrol kullanıyorum zaten beklemiyorum ama testimide gecikince yapayım dedim.Adet düzensizliğim hep vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…