- 23 Şubat 2022
- 20
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
Teşekkür ederim perşembe günü kan vermeye gidicem inşAllah kesinleitirmek için idrar da koku var göğüs hassasiyetm nor alde adet olmadan once olurdu bu ay olmadı ama adetın gecıktıgı gün başladı hassasiyet sabah ve akşamları kasık ağrım cok fazla oluyor belim çok değil akıntı bende de var :)Merhaba benimde adetim 3 gün gecikti ve idararimda koku göğsümde hassasiyet birde akşamları karın ağrım oluyor adet olacakmisim gibi birde koyu ama cok koyu beyaz akıntım var sizde de bu belirtiler oldu mu acaba?
Bu arada hayırlı olsun tebrikler
Bugün test aldım yapmaya fırsat kalmadan regl oldum.Teşekkür ederim perşembe günü kan vermeye gidicem inşAllah kesinleitirmek için idrar da koku var göğüs hassasiyetm nor alde adet olmadan once olurdu bu ay olmadı ama adetın gecıktıgı gün başladı hassasiyet sabah ve akşamları kasık ağrım cok fazla oluyor belim çok değil akıntı bende de var :)
Siz test yaptınız mı
Normal de gecikir mi adetin ?Bugün test aldım yapmaya fırsat kalmadan regl oldum.
Normal de gecikir mi adetin ?
Stres çok yaparsam evet.Eşimle de tartışmalarımiz oluyor bu ara bay
Sizinki kuruma çizgisi. Idrar testinde pozitif degildi malesef. Ovulasyon testi yaptiysaniz oradaki ikinci çizgi oluşma hızı gibi oluşuyor pozitif gebelik testleri.Benim gebelikte pozitifti kanda 0.100
Adetin düzensiz olsa da 31,gün sonrasında mutlaka olur. Eğer bir önceki adetinden sonra 31gun geçtiyse olasılık yüksek. Silikte olsa bir çizgi belirdiyse olabilir benceKizlar geçen hafta test yaptım ..bir saat sonra silik 2. Çizgi çıktı daha sonra bekledim.dun bı test yaptım bı kaç saat sonra koyu renk ikinci çizgi çıktı ve en sonunda bugün bebe time marka gebelik testi ile öğlen test yaptım testte 20 dk sonrası geçersizdir dedi .10. dakikada bir beyaz çizgi belirdi ve şuan saat geçtikçe koyuulasiyor. Sizce gebe olabilir miyim ? Adetim düzensiz olduğu için gecikmeyi hesaplayamiyorum yardım edin bana
Hayırlı olsunmerhaba bende bugün test yaptım üç gün gecikti ilk bir dakıkada bu cktıEki Görüntüle 3014852
teşekkürlerrHayırlı olsun
Maalesef tarlusal verdi doktorum içtim bir gün oldu biteli bejliyorum şuan adet olmayıSelamlar naptınız varmı bebişiniz
Maalesef tarlusal verdi doktorum içtim bir gün oldu biteli bejliyorum şuan adet olmayı
Bu benim ilk 10 dk testim sonrasında 10dk sonra silik 2.çıktı sizce gebe miyim ?İlk 5 yada 10 dk sonrasını önemsemeyin
Maalesef gebelik yok gibi duruyor bende de böyleydi hemde ilk 10 dkda çıkmıştı hemen .en guvenikir kan testi ..şüpheleriniz gecikmeniz varsa bı kaç gün sonra kan testi yapınBu benim ilk 10 dk testim sonrasında 10dk sonra silik 2.çıktı sizce gebe miyim ?
10gün geciktim direkt çizginin çift ve kırmızı olması lazımdı çok şükür bencede yok doğum kontrol kullanıyorum zaten beklemiyorum ama testimide gecikince yapayım dedim.Adet düzensizliğim hep vardıMaalesef gebelik yok gibi duruyor bende de böyleydi hemde ilk 10 dkda çıkmıştı hemen .en guvenikir kan testi ..şüpheleriniz gecikmeniz varsa bı kaç gün sonra kan testi yapın