- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 28
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
Son testinizde koyulaşma var mıydı öncesine goreİnşallah bakalım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son testinizde koyulaşma var mıydı öncesine goreİnşallah bakalım ..
Sontesti geçen hafta perşembe sabah yaptım koyu renkli çıktı sonra kana gittik 0.100 çıktı bidaha da yapmadım eşim bugün yine gidelim dedi gittik yarın çıkar sonuç bakalım benim ümidim yok ama nasipSon testinizde koyulaşma var mıydı öncesine gore
Benim gebelikte pozitifti kanda 0.100Benim de ilk testim çok çok silik çıkmıştı. Birkaç gün sonra kan verdim. İki üç gün sonra tekrar kan verdim ve değer katlanmıştı. Kanda ilk dönemlerde bile hemen belli oluyor.
Geçen ayda bn aynısını yaşamıştım kuruma çizgisiymis ama barıs belliydiSontesti geçen hafta perşembe sabah yaptım koyu renkli çıktı sonra kana gittik 0.100 çıktı bidaha da yapmadım eşim bugün yine gidelim dedi gittik yarın çıkar sonuç bakalım benim ümidim yok ama nasip
Benim kinin kuruma çizgisi olmasi imkansız çünkü hemen çıktıGeçen ayda bn aynısını yaşamıştım kuruma çizgisiymis ama barıs belliydi
Bilmiyorum neler olacak şaştım kaldım kan güvenilir denilirdi simide de bazen geç gözükebilir nadirende olsa diye beynimin etini yediler ..bugün ayaklarım geri geri gittim kan vermeye yok gibi hissediyorum kasık ağrılarım var akıntım var arada mide bulantım var ama negatif görünce çöktümBenim kinin kuruma çizgisi olmasi imkansız çünkü hemen çıktı
Benim kinin kuruma çizgisi olmasi imkansız çünkü hemen çıktı
İnşallah bakalım ..
Testte ilk 5 dk da cikan sonuç geçerli diye biliyorum. 1 saat 2 saat sonra cikan test Doğru değildir. Bence 5 dk max 10 dk sonra cikarsa çıkar yoksa çöpe atin,gününüz cok geçtiyse kanda da yükselme yoksa kadin doğuma gidin bence
Kac gün geciktiHemen çıktı işte hiç beklemediği için beynim döndü niye böyle oldu bilmiyorum ..
Zaten düzensizliğim var belli olmuyor yani ama doktor bana demişti adet olmadigin halde hamile kabalirsin diye düzenli ilişkimiz var çünkü eşimle gün aşırıKac gün gecikti
Bu belirtilerin hepsi vardı bende beyaz akıntı çok koyu değildi ama krem gibiydi test yaptım pozitifi gördüm sende bir yap benceMerhaba benimde adetim 3 gün gecikti ve idararimda koku göğsümde hassasiyet birde akşamları karın ağrım oluyor adet olacakmisim gibi birde koyu ama cok koyu beyaz akıntım var sizde de bu belirtiler oldu mu acaba?
Bu arada hayırlı olsun tebrikler
Çok nadir de olsa gördüm burada öyle bende kanda geç gözüken inşallah rabbim gonlune göre verir benim de adetim duzensizdi pcos var ben yumurta geliştirici hap ve iğne ile hamile kaldımBilmiyorum neler olacak şaştım kaldım kan güvenilir denilirdi simide de bazen geç gözükebilir nadirende olsa diye beynimin etini yediler ..bugün ayaklarım geri geri gittim kan vermeye yok gibi hissediyorum kasık ağrılarım var akıntım var arada mide bulantım var ama negatif görünce çöktüm
Teşekkür ederim yarın belli olacak inşallahBu belirtilerin hepsi vardı bende beyaz akıntı çok koyu değildi ama krem gibiydi test yaptım pozitifi gördüm sende bir yap bence
Çok nadir de olsa gördüm burada öyle bende kanda geç gözüken inşallah rabbim gonlune göre verir benim de adetim duzensizdi pcos var ben yumurta geliştirici hap ve iğne ile hamile kaldım
Yaaa şuan umudumu arttırdınız teşekkür ederim güzel anne adayıBu belirtilerin hepsi vardı bende beyaz akıntı çok koyu değildi ama krem gibiydi test yaptım pozitifi gördüm sende bir yap bence
Hadi güzel haberlerini bekliyorum rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin amiiiinYaaa şuan umudumu arttırdınız teşekkür ederim güzel anne adayı
Bende koyu akıntı tabi kalıp gidi değil nemlendirici krem kıvamında bakalım yarın yapıcam nasipse size de iletirim sonucu.Sağlıcakla kalın kucaklarımız dolsun inşallahh ☺
evet pazar günü yapmıştım pazartesi de erken gebelik testi yaptım farklı marka o da pozitif çktıTekrar test verdiniz mi ?
Bariz pozitif bu