- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
-
Tabi belli olmaz böyle öğrenen çok var eğer geciktiysen sen bence yine de kan testi ver kesin sonuç10gün geciktim direkt çizginin çift ve kırmızı olması lazımdı çok şükür bencede yok doğum kontrol kullanıyorum zaten beklemiyorum ama testimide gecikince yapayım dedim.Adet düzensizliğim hep vardı
Doğum kontrol ve kondomla korunurken çok zor değil mi? Yarın kan vericem ama açıkcası pozitif beklemiyorum kuruma çizgisi olabilir 2.çizgi çok okudumTabi belli olmaz böyle öğrenen çok var eğer geciktiysen sen bence yine de kan testi ver kesin sonuç
Evet zor ama imkansız değilDoğum kontrol ve kondomla korunurken çok zor değil mi? Yarın kan vericem ama açıkcası pozitif beklemiyorum kuruma çizgisi olabilir 2.çizgi çok okudum
Bende düzensiz adet oluyorum yarın gidip kan vericem ilk on dakika içinde ikinci çizgi cikar gebeysenKizlar geçen hafta test yaptım ..bir saat sonra silik 2. Çizgi çıktı daha sonra bekledim.dun bı test yaptım bı kaç saat sonra koyu renk ikinci çizgi çıktı ve en sonunda bugün bebe time marka gebelik testi ile öğlen test yaptım testte 20 dk sonrası geçersizdir dedi .10. dakikada bir beyaz çizgi belirdi ve şuan saat geçtikçe koyuulasiyor. Sizce gebe olabilir miyim ? Adetim düzensiz olduğu için gecikmeyi hesaplayamiyorum yardım edin bana
Bebetime 10dakikadan sonra çıktıEvet zor ama imkansız değilneler okuyoruz neler 10 dk sonra çıktıysa çizgi kuruma çizgisi test hangi marka bebetime mi
Zaten değilim şuan tarlusal içtim adet gelmesini bekliyorum 3. GünBende düzensiz adet oluyorum yarın gidip kan vericem ilk on dakika içinde ikinci çizgi cikar gebeysen
Bu marka bende de hep böyle çıkardı buna güvenme gebe değilsin arkadaşimBebetime 10dakikadan sonra çıktı
Çok şükürBu marka bende de hep böyle çıkardı buna güvenme gebe değilsin arkadaşim
Ben de değilsem söktürücü almak için zaten test yapicamZaten değilim şuan tarlusal içtim adet gelmesini bekliyorum 3. Gün
Neden üç sene özel değilseÇok şükür3sene bebek düşünmüyorum ama ikimizde korunuyoruz başka yöntem varsa onlada korunurum yani yeterki 3 sene olmasın
Kadın doğum doktorundan randevu al bence zaten doktor test isitiyo ve ultrasonda bakıyorBen de değilsem söktürücü almak için zaten test yapicam
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canımÇok şükür3sene bebek düşünmüyorum ama ikimizde korunuyoruz başka yöntem varsa onlada korunurum yani yeterki 3 sene olmasın
Öğretmenim ve doğu görevindeyim babasız çocuk büyütmek istememNeden üç sene özel değilse
Bu ayın 23 ünde randevum varKadın doğum doktorundan randevu al bence zaten doktor test isitiyo ve ultrasonda bakıyor
Allah gönlünüze göre versin inşallah haklisinizÖğretmenim ve doğu görevindeyim babasız çocuk büyütmek istemem
Benimde eşim uzman çavuş bende de her an öyle bir ihtimal var ama ben yinede istiyorum yanlizlik çok zor bide ailemden de uzaktayım bir bebek olmsi bana iyi gelecekÖğretmenim ve doğu görevindeyim babasız çocuk büyütmek istemem
Rabbim gönlümüzden geçeni bize versin inşallah kucaklarımizda bebeklerimiz olsunBu ayın 23 ünde randevum var
Aminnnn amiinnnn Rabbim bizi de sevindirsinRabbim gönlümüzden geçeni bize versin inşallah kucaklarımizda bebeklerimiz olsun
Bende tam tersi ailem eşim herkes İstanbulda ben görevdeyim batmandayım ben işe gidince kim bakacak edecek yani çok zor benim için inşallah olur sizinBenimde eşim uzman çavuş bende de her an öyle bir ihtimal var ama ben yinede istiyorum yanlizlik çok zor bide ailemden de uzaktayım bir bebek olmsi bana iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?