Gebelik testinde sonradan çıkan silik çizgi

itirazediyorumhakimbey

Avkat Hanım 💼
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
677
870
Merhaba arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Ben de bu sabah idrar testi yaptim 10 dakika bekledim tek cizgiydi. Birkaç saat sonra tekrar baktim 2. cizgi belirmiş silik bir şekilde. Birkac saat sonra cikan sonucu ciddiye almali miyim? Fotoğrafını da paylaşıyorum. Aramizda boyle bir deneyim yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mi? :)

Eklentiler

• 20190122_135007.jpg
    20190122_135007.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 16.010
Merhaba. Ben de sonradan çıkan çizginin kurbanı oldum. Kaç gün gecikme, sonradan çıkan çizgi, 1 günlük mutluluk ve sonu hüsran. :KK14: Ertesi gün adet oldum. Ama pozitif olan da oluyor. 2 gün sonra tekrar deneyin testi. Ya da kanverin

Merhaba arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Ben de bu sabah idrar testi yaptim 10 dakika bekledim tek cizgiydi. Birkaç saat sonra tekrar baktim 2. cizgi belirmiş silik bir şekilde. Birkac saat sonra cikan sonucu ciddiye almali miyim? Fotoğrafını da paylaşıyorum. Aramizda boyle bir deneyim yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mi? :)
Valla 5 gün gecikmeye rahmen silik çizgi hem de saatler sonra çok umitlenmeyin derim. Ben de sizin gibi çift çizgi bekleyip sürekli umitlenenlerdenim inşallah en kısa sürede o mutluluğu yaşarız

Valla 5 gün gecikmeye rahmen silik çizgi hem de saatler sonra çok umitlenmeyin derim. Ben de sizin gibi çift çizgi bekleyip sürekli umitlenenlerdenim inşallah en kısa sürede o mutluluğu yaşarız

Haklısınız ben yarin doktora gideyim de kan testiyle teyit edeyim. Hamile degilsem de en azindan gecikme icin ilac falan versin :/ :)

Cok da umutlu gitmeyeyim o zaman ben doktora tesekkur ederim cevabiniz icin :)
Hayal kırıklığına uğrayacaksan fazla ümitlenme. Ama sakin bir şekilde karşılayacaksan umut iyidir elbette. ALLAHtan hicbir zaman umut kesilmez canım. Ama merak ederim buraya sonucu yazarsın inşAllah

Normalde hiç gecikir miydi?
Benim 2 defa başıma geldi saatler sonr oluşan çizgi. Malesef değildim..

Ama senin 5 gün gecikme biraz şüphe uyandırdı yarın ilk idrarla testi tekrarla istersen.
Bazen hamileysen ilk 10 dk da çok çok silik çizgi çıkıp (gün ışığında görünüyor) sonra o çizgi saatler sonra gittikçe koyulaşıyor.
Öyle bir ihtimal de olabilir

Normalde hiç gecikir miydi?
Benim 2 defa başıma geldi saatler sonr oluşan çizgi. Malesef değildim..

Ama senin 5 gün gecikme biraz şüphe uyandırdı yarın ilk idrarla testi tekrarla istersen.
Bazen hamileysen ilk 10 dk da çok çok silik çizgi çıkıp (gün ışığında görünüyor) sonra o çizgi saatler sonra gittikçe koyulaşıyor.
Öyle bir ihtimal de olabilir

Ilk kez gecikti açıkçası. Ancak su da var daha önce 1 yil dogum kontrol hapi kullandım. Gecen ay kullanmayi biraktim. Belki ondan dolayi bu ay gecikme olmuştur. Yarin ogrenecegiz insallah bakalim doktordan randevu aldim :) tesekkurler cevabiniz icin

Ilk kez gecikti açıkçası. Ancak su da var daha önce 1 yil dogum kontrol hapi kullandım. Gecen ay kullanmayi biraktim. Belki ondan dolayi bu ay gecikme olmuştur. Yarin ogrenecegiz insallah bakalim doktordan randevu aldim :) tesekkurler cevabiniz icin

Rica ederim inşallah bebeğin seninledir.. değilse de ilk deneme zaten sıkmazsın canını. Bize de haber verirsin :)

Kizlar benimde bir sorum var.
Adet gecikmesinden kaç gun sonra yapilmasi gerek gebelik testinin ?
Ben 21 de adet olmam lazimdi olmadim 21 de test yaptim negativ.
Bugunde 3 gun oldu hala yok test aldim ama yarini bekleyecegim
Adet olacak mis gibi agrim oluyor 2 dk sonra geciyo arada bi kasiklarda saplama var belim agriyo ayaklarim uşuyo

Adet olacak mis gibi agrim oluyor 2 dk sonra geciyo arada bi kasiklarda saplama var belim agriyo ayaklarim uşuyo
Bazen geç döllenme nedeniyle testte çıkmaya biliyo. 1 hafta 10 gün sonra falan öğrenenler oluyor. O yüzden eğer çıkmazsa kan testi yaptır cnm

Bence hic bu testlerle ugrasma koş hemen hastaneye, hastaneye gidemeyeceksen saglik ocağına. Simdi idrar testi yaparsin negatif cikar gercekten negatif mi degil mi bilemezsin aklini kurcalar durur. En azindan kan testiyle kafan netlesir. Ben şu an hastanede sonuc bekliyorum mesela :)

Bence hic bu testlerle ugrasma koş hemen hastaneye, hastaneye gidemeyeceksen saglik ocağına. Simdi idrar testi yaparsin negatif cikar gercekten negatif mi degil mi bilemezsin aklini kurcalar durur. En azindan kan testiyle kafan netlesir. Ben şu an hastanede sonuc bekliyorum mesela :)
Ay hadi inşallah hamilesindir cnm .
Malesef vaktim yok hastaneye gitmeye burda (almanya) da çok uzun suruyor okadar çok vaktim yok malesef

X