- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
ya yirmi gun once kimyasal gebelik kanamam bitti yani yirmi gun oluyo biteli bende meraktan yaptim.kimisi hemen kalmis ama sanirim o hemenlerden ben degilim ayin 8 de baslamsti kanamam simdi sekizinde olmazsam ozaman yaptrym diyormBirinde çıkıp birinde çıkmaması kafanı karıştırmış. En güzeli kan testi yaptırmak Can'ım. Kan kesin sonuç verir.
bende guvenmiyrm ama daha erken dedgm gibi kimyasal gebelik gecirdim yirmi gun once hemen kalirmiym avaba2 diye ama kismet artk ayin sekizini beklicmBence kan testi yaptır kesin sonuç çoğu idrar testine güvenmiyorum ben
iki gun once test yaptim silik cizgi cikti inanamayip arkadaslarma gosterdim herkes gordu 1 saate yakin sonra silik cizgi yok oldu.kuruyuncada sadece yeri belliydi ama pembelik yada kirmizilk yoktu golge gibiydi bu sabahta yineledim negatif cikti.test mi bozuktu bende mı bozukluk var basina gelen var mi :))
ben bugun tekrarladim bu seferde negatif cikti canim bugun yaptgm bebetime di digeri bluewait mi ne ole biseydi.gebe oldgnu ogrebirsen yazarsin canim adet olursanda yaz merak ediyrmArkadaşım aynısını ben yaşadım 5 gün önce.. ikinci çizgi silik çıktı Sonra tamamen kayboldu.. bat bugündü ama olmadım da..
ben bugun tekrarladim bu seferde negatif cikti canim bugun yaptgm bebetime di digeri bluewait mi ne ole biseydi.gebe oldgnu ogrebirsen yazarsin canim adet olursanda yaz merak ediyrm
hadi insallah haber ver mutlaka canimSanırım yarın testi tekrarlıcam çok merak ediyorum..güzel haberler veririm inşallah..
yaptın mi testt merak ediyrm sonucuSanırım yarın testi tekrarlıcam çok merak ediyorum..güzel haberler veririm inşallah..
yaptın mi testt merak ediyrm sonucu
tamam canim insallah vardr hayirlisi yaptgnda yazarsn.mantik olarak dusunursek 5 ila 20 dk arasindaki sonuc okunuyo 20 dk dan sonra kaybolsada bi gecerliligi olmuyo ama benim ikinci yaptgm negatife cikti olsaydi cikardi dusunuyrm senin insallah vardr.Yok canım maalesef yapamadım kayınvalidemde kalıyorum 2 gündür evden çıkmam sorun nereye gidiyorsun diye soracağı için çıkamadım akşam eşim test alıp gelecek..
tamam canim insallah vardr hayirlisi yaptgnda yazarsn.mantik olarak dusunursek 5 ila 20 dk arasindaki sonuc okunuyo 20 dk dan sonra kaybolsada bi gecerliligi olmuyo ama benim ikinci yaptgm negatife cikti olsaydi cikardi dusunuyrm senin insallah vardr.
amin canim bes aylik evliym senHayırlısı canım ya Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.. ne kadarlık evlisin sen..?
amin canim bes aylik evliym sen
benim yaptigm test normaldi canim erkwn gebelik degildi cizgim tamamen silinmedi kuruyunca yer izi kaldi bende iki gun sonea tekrarladım ama su lanet bozuk marka bebetime ile yaptim baska bulamadm o da bariz negatif verdi bende negatif diye kabullendim ayin onuna kadr bekliycm kismetSlm. Bnde gecen sene erken gebelik testi yaptim direk 2. Cizgi cikti aksama dogru siliklesti kan verdim sonuc 0 cikti eve geldigimde 2. Cizgi kaybolmustu pek guvenme testlere
ikimizde aynı:)) daha erken ama yaslar geciyor iste bir an once olsun istiyrm bide kimyasal gecirince psikoloji heptwn gotti2.olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay insallahBenim de aynı 5 ay bitti..:)
simdi mi yaptin bunu bariz pozitif canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?