Gebelik testinde silik çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gn77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gn77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
4
1
1
21
Bacılarım 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı başına gelip hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen bir yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_6492.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6510.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6496.webp
    124,7 KB · Görüntüleme: 37
Silik çizgi de olsa pozitiftir, gebelik çok yenidir o yüzden siliktir, sen ilk idrarla Sabah tekrar yap ya da kan ver netlessin, testlerde de yanlıslik olabilir, en doğru sonucu kan verir

Bacılarım 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı başına gelip hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen bir yardımcı olur musunuz
Hamilesiniz çok yeni muhtemelen o yüzden silik çıkmıştır. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah

Artimetse bu yalancı pozitif olabr baska markayka dene 3gün gecıkme varsa mutlaka kasette cıkar onda cıkarsa eger tebrık ederım net vardır

Bu testin aynısında bu ay bende de böyle oldu dört gün gecikmişti ve kasık ağrılarım vardı hamile olduğumdan şüphe ettim fakat beş gün sonra regl oldum kan vermeniz daha iyi olabilir ayrıca pembe renkli olan test bildiğime göre daha güvenilir yine de siz bir kan verin derim

Benimde 2 gün gecikti artimed test yaptım hafif silik çıktı kafam karıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…