• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testinde Silik Çizgi

Btllcfc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
9
6
1
30
Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_8353.jpeg
    IMG_8353.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 441
Son düzenleme:
Gebelik var gibi görünüyor. Kan testi verirseniz hemen çıkar

Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Bugün testi takrarladım. Yine silik bir çizgi var ama düne göre daha az sanki. Regl olacakmışım gibi de hafif bir bel ve kasık ağrısı var. Sanırım yanlış alarm 😞

Dünkü ve bugünkü testlerim, en alttakini az önce yaptım. Haftasonu olduğu için kan veremiyorum. Acaba testlerde yanılgı mı, bu kadar silik çizgiler kanda değer artışı olarak görünür mü ?
IMG_8357.jpeg

Markası ne acaba testlerin bel kasık agrısı olur bebek yerini ayarlıyor derler o yüzden 7+3 haftalık benimkisi suan bile kasık bel agrım var

Dünkü ve bugünkü testlerim, en alttakini az önce yaptım. Haftasonu olduğu için kan veremiyorum. Acaba testlerde yanılgı mı, bu kadar silik çizgiler kanda değer artışı olarak görünür mü ?
Eki Görüntüle 3508759
Bende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalık 🙂

Merhaba, adetim bugünle birlikte 7 gün geçti 4 gündür test yapıyorum her seferinde silik çizgi çıkıyor sizce gebelik var mıdır?
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 1 hafta önce yoğun mide bulantım vardı ama şuan da yok.

Merhaba, adetim bugünle birlikte 7 gün geçti 4 gündür test yapıyorum her seferinde silik çizgi çıkıyor sizce gebelik var mıdır?
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 1 hafta önce yoğun mide bulantım vardı ama şuan da yok.
Adetiniz gecikmiş hem de 7 gün testlerinin pozitif çıkmış e neden gidip kan vermiyorsunuz

Ay benimde aynı şekilde adetim 5 gün gecikti her gün test yapıyorum ve hep silik daha önce kimyasal gebelik geçirdim aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum hep silik çıkması normal mi ya

Eklentiler

• IMG_3531.jpeg
    IMG_3531.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 389
Back