Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün testi takrarladım. Yine silik bir çizgi var ama düne göre daha az sanki. Regl olacakmışım gibi de hafif bir bel ve kasık ağrısı var. Sanırım yanlış alarmMerhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Prodoctor erken gebelik testiMarkası ne acaba testlerin bel kasık agrısı olur bebek yerini ayarlıyor derler o yüzden 7+3 haftalık benimkisi suan bile kasık bel agrım var
Testlerdeki silik çizgilerden hemen sonra mı kan testi verdiniz ?Ben böyle öğrendim hayırlı olsun
EvetTestlerdeki silik çizgilerden hemen sonra mı kan testi verdiniz ?
Bende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalıkDünkü ve bugünkü testlerim, en alttakini az önce yaptım. Haftasonu olduğu için kan veremiyorum. Acaba testlerde yanılgı mı, bu kadar silik çizgiler kanda değer artışı olarak görünür mü ?
Eki Görüntüle 3508759
Adetiniz gecikmiş hem de 7 gün testlerinin pozitif çıkmış e neden gidip kan vermiyorsunuzMerhaba, adetim bugünle birlikte 7 gün geçti 4 gündür test yapıyorum her seferinde silik çizgi çıkıyor sizce gebelik var mıdır?
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 1 hafta önce yoğun mide bulantım vardı ama şuan da yok.
Biraz önce verdim şimdi sonuçlarını almaya gideceğimAdetiniz gecikmiş hem de 7 gün testlerinin pozitif çıkmış e neden gidip kan vermiyorsunuz
Hadi bakalım müjdeli haberleri bekliyoruzBiraz önce verdim şimdi sonuçlarını almaya gideceğim
Negatif çıktı ama çok yeni olduğu için belirtilerini gösteriyor olabilir dedi sonuç negatifHadi bakalım müjdeli haberleri bekliyoruz
Ya ama neden evdeki testler pozitif çıkmıştı bozuklar mıydı acabaNegatif çıktı ama çok yeni olduğu için belirtilerini gösteriyor olabilir dedi sonuç negatif
4 tane yaptım dördünde de ikinci çizgi silik çıktı sürekli ama kanda negatif çıkıyor 7 gün geciktiYa ama neden evdeki testler pozitif çıkmıştı bozuklar mıydı acaba