Gebelik Testinde Silik Çizgi

Btllcfc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
9
6
30
Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG_8353.jpeg
    IMG_8353.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 394
Son düzenleme:
Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Bugün testi takrarladım. Yine silik bir çizgi var ama düne göre daha az sanki. Regl olacakmışım gibi de hafif bir bel ve kasık ağrısı var. Sanırım yanlış alarm 😞

Dünkü ve bugünkü testlerim, en alttakini az önce yaptım. Haftasonu olduğu için kan veremiyorum. Acaba testlerde yanılgı mı, bu kadar silik çizgiler kanda değer artışı olarak görünür mü ?
IMG_8357.jpeg

Markası ne acaba testlerin bel kasık agrısı olur bebek yerini ayarlıyor derler o yüzden 7+3 haftalık benimkisi suan bile kasık bel agrım var

Merhaba, adetim bugünle birlikte 7 gün geçti 4 gündür test yapıyorum her seferinde silik çizgi çıkıyor sizce gebelik var mıdır?
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 1 hafta önce yoğun mide bulantım vardı ama şuan da yok.

Merhaba, adetim bugünle birlikte 7 gün geçti 4 gündür test yapıyorum her seferinde silik çizgi çıkıyor sizce gebelik var mıdır?
Belirti olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var 1 hafta önce yoğun mide bulantım vardı ama şuan da yok.
Adetiniz gecikmiş hem de 7 gün testlerinin pozitif çıkmış e neden gidip kan vermiyorsunuz

Ay benimde aynı şekilde adetim 5 gün gecikti her gün test yapıyorum ve hep silik daha önce kimyasal gebelik geçirdim aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum hep silik çıkması normal mi ya

Eklentiler

• IMG_3531.jpeg
    IMG_3531.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 346
X