U Uyasl Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 12 7 6 32 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Uyasl #21 Efif00 .!.: Bugunmu test yapacaksın hemen yaz bıze Genişletmek için tıkla... Efif00 .!.: Ins guzel sonuc cıkar Genişletmek için tıkla... adel8893 .!.: Inşallah. Testte göre var ama hayırlısı Genişletmek için tıkla... Brunello Cicinelli .!.: Kuzum aynı marka testle gecikmeyi beklemeden adete 3 gün kala yapmıştım. Eki Görüntüle 2564581 Senin 6 gün gecikme ile nasıl o kadar belli belirsiz silik çıkıyor şaşkınım. Acaba geç döllenme falan mı oldu... Bence acilen bir kan testine git. Genişletmek için tıkla... Olmadı kızlar dün yazdım ama görmediniz, 0.23 değerim
Efif00 .!.: Bugunmu test yapacaksın hemen yaz bıze Genişletmek için tıkla... Efif00 .!.: Ins guzel sonuc cıkar Genişletmek için tıkla... adel8893 .!.: Inşallah. Testte göre var ama hayırlısı Genişletmek için tıkla... Brunello Cicinelli .!.: Kuzum aynı marka testle gecikmeyi beklemeden adete 3 gün kala yapmıştım. Eki Görüntüle 2564581 Senin 6 gün gecikme ile nasıl o kadar belli belirsiz silik çıkıyor şaşkınım. Acaba geç döllenme falan mı oldu... Bence acilen bir kan testine git. Genişletmek için tıkla... Olmadı kızlar dün yazdım ama görmediniz, 0.23 değerim
-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.271 48.683 548 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Uyasl #22 Uyasl .!.: Olmadı kızlar dün yazdım ama görmediniz, 0.23 değerim Genişletmek için tıkla... Nasip canm hayırlısı olsun inşallah
Uyasl .!.: Olmadı kızlar dün yazdım ama görmediniz, 0.23 değerim Genişletmek için tıkla... Nasip canm hayırlısı olsun inşallah
U Uyasl Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 12 7 6 32 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Uyasl #23 adel8893 .!.: Nasip canm hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım. Bu sabah da kahverengi akıntı oldu, hastalandım sandım basta ama adet kanına benzemiyor az az peçeteye bulaşıyor. Bu nedendir acaba?
adel8893 .!.: Nasip canm hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım. Bu sabah da kahverengi akıntı oldu, hastalandım sandım basta ama adet kanına benzemiyor az az peçeteye bulaşıyor. Bu nedendir acaba?