- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Oluyor bazen böyle bozuk testler erken testinde çıkması gerekirdi en iyisi siz kan testi yaptırınKızlar kafam çorbaya döndü ya kaset tipi 5 tl ye gittim gebelik testi aldım sabah hiç beklemiyordum ikinci çizgi silik çıktı koştura koştura erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı ne olur yardım edin yaşayan varmı böyle bir şey Eki Görüntüle 2661659
Bende bu testten yaptım dakikasında çıkmıştı kan verdim yoktu gitmeden başka test yapabiliyorsan yap canım hakkında hayırlısı olsunYa kafam karıştı kan testi yaptırıcM yarın böyle bir şey yaşayan varmı acaba hamile olduğunu öğrenen
Yarın kan vericem ama yarın olana kadar neler yaşacağımı bir ben bilirim inşallah sağlıkla gelir bir bebii ya bana da isteyen herkese deBen de erken gebelik testinde negatif görüp 4 gün sonra kaset tipinde silik görmüştüm en iyisi kan vermen
Ayy inşallah yaa Rabbim duysun inşallahCanım ben de gebelik öncesi erken gebelik testi alacakken kullananların yorumlarına bakmıştım benim başıma gelmedi ama erken gebelik testinde çıkmayıp bu testlerde çıktığını pek çok kişi yazmıştı. İnşAllah senin de öyledirKan testinde çıkar zaten
Çift çizgi var bu testte evetAyy inşallah yaa Rabbim duysun inşallah
Yani foto atmıştım bu test sonucu pozitif mi sayılıyor adetime 3 gün var
Amin inşallah yaa pandemi nedeniyle, adetine de 2 gün kaldı biraz bekle dediler vallahi 2 tane daha kaset tipi test aldım sabah uyanır uyanmaz yapıcam inşallah hamileyimdir dua edin ne olur yaaÇift çizgi var bu testte evet ☺ Ama emin olmak gerekiyor canım inşAllah güzel sonuç alırsın ☺
Amin inşallah canım ya 5 yıllık evliyiz ilk bebeğimi 1 buçuk yaşında kaybettim sağlıklı bir bebeğimiz olsun hayorlı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallahBaşka test deneyin bence öyle gidin. Hakkizda Hayırlı olsun vardır insallah
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın canım dua edeceğimAmin inşallah yaa pandemi nedeniyle, adetine de 2 gün kaldı biraz bekle dediler vallahi 2 tane daha kaset tipi test aldım sabah uyanır uyanmaz yapıcam inşallah hamileyimdir dua edin ne olur yaa
Allah razı olsun inşallah sabırsızım yarın haber veririm Allah nasip ederseİnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın canım dua edeceğimSonucundan haberdar et bizleri de ☺
Ah kıyamam. Allah yardımcınız olsun canım evlat acısı tarifi yok. Insallah rabbim aynı ona benzeyen birtane daha verir de acınız biraz hafifler. En kisa zamanda doldursun rabbim kucağınızıAmin inşallah canım ya 5 yıllık evliyiz ilk bebeğimi 1 buçuk yaşında kaybettim sağlıklı bir bebeğimiz olsun hayorlı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun amin inşallahAh kıyamam. Allah yardımcınız olsun canım evlat acısı tarifi yok. Insallah rabbim aynı ona benzeyen birtane daha verir de acınız biraz hafifler. En kisa zamanda doldursun rabbim kucağınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?