• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde(kaset tipi) ikinci çizgi silik çıktı erken gebil testinde negatif

Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim. Reglim 5 gun gecikti test yaptin sonuc resimdeki
Gibi dayanamayip tekrar yaptigimda daha silik belirsiz cizgi olustu. Sizce hamile miyimdirm🙏
124B7EAD-EC8A-4FB4-A09A-8B16C4EF6135.jpeg

Eklentiler

• IMG_20200918_142957.jpg
    IMG_20200918_142957.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 226
37 yasindayim 1 yillik evliyim henuz dogum kontrol hapi falan hic kullanmadim. Kafaya da hic takmadim oyle gunleri de takip etmedim. Ablam da bayagi gec hamile kalmisti doktora falan gitti ama ne zaman kafasindan cocuk fikrini cikardi o ay hamile.kaldi. acikcasi ben daha 1 2 sene beklerdim.ama yasim malum geciyor:(

37 yasindayim 1 yillik evliyim henuz dogum kontrol hapi falan hic kullanmadim. Kafaya da hic takmadim oyle gunleri de takip etmedim. Ablam da bayagi gec hamile kalmisti doktora falan gitti ama ne zaman kafasindan cocuk fikrini cikardi o ay hamile.kaldi. acikcasi ben daha 1 2 sene beklerdim.ama yasim malum geciyor:KK43:
evet yasınız varmıs hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin haklısın kafadan cıkrtma olayına katılıyorum

Kusura bakma uzun suredir girmiyodum:KK43: evet sonucum pozitifti ama 6.hafta dusuk yaptim. Aradan 40 gun gecti simdi yine 6 haftalik hamileyim . Ins bu sefer sorun olmaz
Maşallah canom hayırlı olsun Rabbim yardım etsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun darısı da bana olsun inşallah

Back