- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Kimyasal yaşamış olabilirsiniz . Git gide silinmiş sanki çizgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayırlı olsun canımKizlar merhaba ben aranizda yeniyim. Reglim 5 gun gecikti test yaptin sonuc resimdeki
Gibi dayanamayip tekrar yaptigimda daha silik belirsiz cizgi olustu. Sizce hamile miyimdirmEki Görüntüle 2663602
Merhaba hayırlı olsun.. Kendiliğinden oluşan gebelik mi iğne felan kullandınız mı...Evet hayırlı olsun canım
Adet olmadım fakat kan verdim 0.1 çıktı yani bebek felan yok
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim. Reglim 5 gun gecikti test yaptin sonuc resimdeki
Gibi dayanamayip tekrar yaptigimda daha silik belirsiz cizgi olustu. Sizce hamile miyimdirmEki Görüntüle 2663602
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim. Reglim 5 gun gecikti test yaptin sonuc resimdeki
Hayırlısı olsun canım kan verdin miAma her gün tekrar baktım koyulaşıyor benim gitgide
Kan verdin mi sonucun ne canım yaa meraklandımKizlar merhaba ben aranizda yeniyim. Reglim 5 gun gecikti test yaptin sonuc resimdeki
A neden böyle olmuş peki? O kadar testte pozitif çıkmasının sebebi neymiş
[/QUOTE kimyasal gebelikmiş canım bu yüzden git gide silikleşti zaten çizgiler
Vallahi başıma gelene kadar bende bilmiyordum boş gebelik gibi birşey adetle vücut atıyormuş kadınlar farkında olmadan arada yaşayabiliyormuş canımNasıl?
Kusura bakma uzun suredir girmiyodum evet sonucum pozitifti ama 6.hafta dusuk yaptim. Aradan 40 gun gecti simdi yine 6 haftalik hamileyim . Ins bu sefer sorun olmazKan verdin mi sonucun ne canım yaa meraklandım
maşallah ne ara dusuk yaptın kaldın ben zor gebe kalan biri olarak imrendim sana hayrlı olsunKusura bakma uzun suredir girmiyodum evet sonucum pozitifti ama 6.hafta dusuk yaptim. Aradan 40 gun gecti simdi yine 6 haftalik hamileyim . Ins bu sefer sorun olmaz
maşallah ne ara dusuk yaptın kaldın ben zor gebe kalan biri olarak imrendim sana hayrlı olsun
evet yasınız varmıs hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin haklısın kafadan cıkrtma olayına katılıyorum37 yasindayim 1 yillik evliyim henuz dogum kontrol hapi falan hic kullanmadim. Kafaya da hic takmadim oyle gunleri de takip etmedim. Ablam da bayagi gec hamile kalmisti doktora falan gitti ama ne zaman kafasindan cocuk fikrini cikardi o ay hamile.kaldi. acikcasi ben daha 1 2 sene beklerdim.ama yasim malum geciyor
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahevet yasınız varmıs hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin haklısın kafadan cıkrtma olayına katılıyorum
Maşallah canom hayırlı olsun Rabbim yardım etsin bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun darısı da bana olsun inşallahKusura bakma uzun suredir girmiyodum evet sonucum pozitifti ama 6.hafta dusuk yaptim. Aradan 40 gun gecti simdi yine 6 haftalik hamileyim . Ins bu sefer sorun olmaz