B Biarkadas Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2019 516 573 53 11 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Degerlimm #21 Defne_1990_89 .!.: Canım bugün yaptırdım 44 çıktı laboratuvardaki kadın çok yeni varda diyemem yokta diyemem dedi. Artarsa İnşallah güzel haberler veririm Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim şimdilik güzel haber. İki gün sonra haber ver umarım hayırlısıyla devam eder.
Defne_1990_89 .!.: Canım bugün yaptırdım 44 çıktı laboratuvardaki kadın çok yeni varda diyemem yokta diyemem dedi. Artarsa İnşallah güzel haberler veririm Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim şimdilik güzel haber. İki gün sonra haber ver umarım hayırlısıyla devam eder.
D Degerlimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 306 210 53 33 11 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Degerlimm #22 Biarkadas .!.: Tebrik ederim şimdilik güzel haber. İki gün sonra haber ver umarım hayırlısıyla devam eder. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biarkadas .!.: Tebrik ederim şimdilik güzel haber. İki gün sonra haber ver umarım hayırlısıyla devam eder. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Parpali_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 508 507 18 34 12 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Degerlimm #23 44 te az değil yani muhtemelen yüksek ihtimal hamilesin :) Rabbim istene herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
44 te az değil yani muhtemelen yüksek ihtimal hamilesin :) Rabbim istene herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
D Degerlimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 306 210 53 33 12 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Degerlimm #24 Haklısın canım ama geçmiş düşüklerle kabarık olunca kalp atışındaki pıt pıtları duyana kadar görmedim duymadım bilmiyorum oynuyoruz
Haklısın canım ama geçmiş düşüklerle kabarık olunca kalp atışındaki pıt pıtları duyana kadar görmedim duymadım bilmiyorum oynuyoruz