cok sılık varsa da belkı fotoda gorunmuyordur. bence bı kac gun daha sonra test yaparsanız evde gozle gorunur bı cızgı elde ettıgınızde kan tahlılı yaptırın derım ^^ rabbım herkese hayırlı evlatlar versın :) adetın gecıkmesınden sonra daha kesın oluyo aslında ^^Kızlar merhaba.
Adetime 1 hafta var ama belirtiler sıkıştırıyor iyice beni daha öncedende düşüğüm var. Ucuz bi test yaptım ikinci çizgi varla yok arası görebiliyorum ama emin değilim kan testi yapsammı . Yada ben şaşı olup hayal görmeye başladım
Sanki var gibi görünüyor. Varla yok arası 3 gün sonra tekrar test yapınYa şizofrenlik bunun ilerisiama geçen seferde böyle oldu bi ton dalga geçtiler ben inatla yaptım hergün pozitif olunca baya şaşırdı herkes düşük olmasaydı iyidi ama hayırlısı. Sol kasığımdan anlıyorum böyle ağırlık taşıyorum sanki yürüdükçe geriliyor bacağım garip durumlar işte
hamilesin canim testte koyulasma olmus kan versende cikar kan ver benceGünaydınlar 2 gün önce atmıştım testi bugünki testte daha belli sanki. Şuan heyecan yapmış olabilirim
B busra_18 Ay böyle söylemen bile beni çok mutlu etti. Ama erken gebelik testi yok denecek gibi çıktı dün o yüzden korkuyorum kan testinde 0.100
Tst koyulasiyor zaten canim... benim testlerimde hep silikti hatta bir sabah kalktim.gene yaptim yine silil sonra umudumu kaybetmistim koyulasma olmuyor testlerde diye o gün saat 5 civari bidaha yaptim baktim testim bariz koyulasmis bide 9 gibi erken gebelik testi yaptim ondada iki cizgi net cikinca kan verdim pozitifdi..
Merhaba, ben de bir hafta önce ucuz testlerde gördüm ve her gün takip ettim sizin gibi:) adete iki gün kala ve adet günü test yaptım gayet iyi çıktı değerler. Siz kan testi yaptınız mı? Artık yapmalısınız bence. Adete kaç gün var?Kimyasal olmaması dileğiyle
Merhaba, ben de bir hafta önce ucuz testlerde gördüm ve her gün takip ettim sizin gibi:) adete iki gün kala ve adet günü test yaptım gayet iyi çıktı değerler. Siz kan testi yaptınız mı? Artık yapmalısınız bence. Adete kaç gün var?
23 e göre hesap yaptığınızda adete kaç gün var? 30 a göre yaptığınızda kaç gün var?perde ameliyatı olduktan sonra her ay 1 hafta geriden geliyor normalde 30 günde birdi. Bende aslında bunun cevabını arıyorum 23 günde bir diyemi hesaplıcam yoksa geçen ay ilk adet olduğum tarihimi baz alıcam gecikme için
23 e göre hesap yaptığınızda adete kaç gün var? 30 a göre yaptığınızda kaç gün var?
canısıııı bugün birebir aynı şeyi ben de yaşadım. Adetime 3 gün var. Aynı bu marka testten aldım yaptım. Hayali bir çizgi gördüm. Hemen gittim kan verdim bhcg:16 çıktı, darısı sana kan ver bence.Kızlar merhaba.
Adetime 1 hafta var ama belirtiler sıkıştırıyor iyice beni daha öncedende düşüğüm var. Ucuz bi test yaptım ikinci çizgi varla yok arası görebiliyorum ama emin değilim kan testi yapsammı . Yada ben şaşı olup hayal görmeye başladım
Ayy çok sevindim hayırlı olsun İnşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın yavrunuCanısııı b
canısıııı bugün birebir aynı şeyi ben de yaşadım. Adetime 3 gün var. Aynı bu marka testten aldım yaptım. Hayali bir çizgi gördüm. Hemen gittim kan verdim bhcg:16 çıktı, darısı sana kan ver bence.
Allah razı olsun, darısı da sana olsun inşallahAyy çok sevindim hayırlı olsun İnşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın yavrunu
Bence artık kan testinin zamanı:))23 e göre bugün 30- göre 1 hafta var daha ama 1 hafta kala böyle çıkmaz testlerde diye düşünüyorum
Canım bugün yaptırdım 44 çıktı laboratuvardaki kadın çok yeni varda diyemem yokta diyemem dedi. Artarsa İnşallah güzel haberler veririmBence artık kan testinin zamanı:))
30a göre hesap yaparsan adetten iki hafta önce öğrenmiş oluyorsun ki bu da döllendiği ana denk geliyor, mümkün değil. Bence bu aralar adet olacağın tarihmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?