POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 24 Haziran 2015 Konu Sahibi ELMALI turtam #61 zeyzey_16 .!.: Tamm cnm oyle yapayim, bugun epey sancim var ama henuz olmadim. Bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Bekle tatlim dikkat et genede agir is felan yapma ne olur ne olmaz
zeyzey_16 .!.: Tamm cnm oyle yapayim, bugun epey sancim var ama henuz olmadim. Bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Bekle tatlim dikkat et genede agir is felan yapma ne olur ne olmaz
ELMALI turtam Melegim benimle.. Çok şükür Rabbim.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 1.689 1.676 24 Haziran 2015 Konu Sahibi ELMALI turtam #62 Visneli_Turtam .!.: Bekle tatlim dikkat et genede agir is felan yapma ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla... Tamam canim, bu ara dikkat edeyim biraz daha
Visneli_Turtam .!.: Bekle tatlim dikkat et genede agir is felan yapma ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla... Tamam canim, bu ara dikkat edeyim biraz daha
ELMALI turtam Melegim benimle.. Çok şükür Rabbim.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 1.689 1.676 24 Haziran 2015 Konu Sahibi ELMALI turtam #63 DerinDeniz834 .!.: Canim cizgi yok ama yoksa da hic uzulme. Allah en hayirli ve en dogru zamanda nasip etsin. İnsallah hamilesindir. Genişletmek için tıkla... Yok canim uzulmuyorum zaten, olsaydi bana surpriz olurdu sadece, amin insallah dogru zamanda olsun hayirlisiylaa :)
DerinDeniz834 .!.: Canim cizgi yok ama yoksa da hic uzulme. Allah en hayirli ve en dogru zamanda nasip etsin. İnsallah hamilesindir. Genişletmek için tıkla... Yok canim uzulmuyorum zaten, olsaydi bana surpriz olurdu sadece, amin insallah dogru zamanda olsun hayirlisiylaa :)
TaeYang Guru Pro Üye 24 Şubat 2013 6.836 9.888 24 Haziran 2015 Konu Sahibi ELMALI turtam #64 konu sahibi neden kan testi yaptırmıyorsun?
ELMALI turtam Melegim benimle.. Çok şükür Rabbim.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 1.689 1.676 24 Haziran 2015 Konu Sahibi ELMALI turtam #65 TaeYang .!.: konu sahibi neden kan testi yaptırmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Oraya kadar gidip olumsuz bi sonuc almak istemiyorum:s bir de gunum henuz gecmediginden
TaeYang .!.: konu sahibi neden kan testi yaptırmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Oraya kadar gidip olumsuz bi sonuc almak istemiyorum:s bir de gunum henuz gecmediginden