gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? :) resimli

Aynen oyle cnm sbh aksam farketmez tbi sana kalms :)
Bekle bklm

Kizlarrr erken sevindik, simdi test yaptim hic cikmadi ikinci cizgi, diger test bize kandırık atti biraz :)

Eklentiler

• 20150624_022601.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 159
  • 20150624_022547.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 144
  • 20150624_022530.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 215
  • 20150624_022601.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 109
Bir de bir seyi merak ettim adetinizhic gecikmedi mi
Yok uzulmuyorum zaten beklemiyirdum normalde, ben adetim sokulsun diye biberiye cayi icecektim agrilarim baslamisti. Arkadas bebis varsa dusuge sebep olur dedi. Ben de evde duran bi test vardi yapayim garanti olsun dedim Allah korusun vardir bi de falan diye. Oylelikle ikindi vakti yapmistim. Simdi sahurda yaptim ama silik falan bile yok tamamen tek cizgi :) bu arafa adetim yarin veya oteki gun olmali en gec, gerci belirtiler gecen cuma falan basladi, oyle yani :)

bence silik cikan dogruydu,neden öyle ciksin ki? bazen yanilma payi var ama bu suan ki yaptiginda olabilir.......insallah hamilesin icimden öyle geliyor hayirlisi insallah....

bence silik cikan dogruydu,neden öyle ciksin ki? bazen yanilma payi var ama bu suan ki yaptiginda olabilir.......insallah hamilesin icimden öyle geliyor hayirlisi insallah....

Agzin bal yesin mi derler hani iste ondan, ne kadar guzel yazmissin oyle ya tabiki buyuk bi yanim senin dediklerini duymak ve sana inanmak istiyor ama iste :) diger yandan boyle cikip sonradan pozitif oldugunu ogrenenler varmis, tamamen nasip kismet bakalim bi gunum gecsin de insallah dedigin gibidir :)

sakın söktürü felan alma canım bekle bakalım yoksa durup dururken silik çizgi çıkarmı madem daha varmış regl ne bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…