- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Reglim 25-26 si gibi henuz gelmedi, tesekkurler yorum icin :)Regle 3-4 gun varsa bu kadar silik cikmasi normal.
Reglim 25-26 si gibi henuz gelmedi, tesekkurler yorum icin :)
Hayirlisi olsun diyelim, sagolasin cnm :)Bana hamile gibi geldin bilmiyorum. Hayirli olsun canim.
Aslinda sabahtan ziyadevidrarin beklemus olmasi gerekiyor diye biliyorum ben, gece saatlerinden dolayi sabah yapin diyorlar. Ben simdi niyetlyim o yuzden sabaha dogru yapayim diyorum, yine de tesekkur ediyorum :) aslinda var olduktan sonra sabah da aksam da olsa cikar sanirim..
Saatlerdir vucuda su almiyorum ya bekliyim diyorum :))Aynen oyle cnm sbh aksam farketmez tbi sana kalms :)
Bekle bklm
Geldim geldim hemen sonucu ekliyorum :)sonuç ne oldu yahu? merak ettim
Yok uzulmuyorum zaten beklemiyirdum normalde, ben adetim sokulsun diye biberiye cayi icecektim agrilarim baslamisti. Arkadas bebis varsa dusuge sebep olur dedi. Ben de evde duran bi test vardi yapayim garanti olsun dedim Allah korusun vardir bi de falan diye. Oylelikle ikindi vakti yapmistim. Simdi sahurda yaptim ama silik falan bile yok tamamen tek cizgi :) bu arafa adetim yarin veya oteki gun olmali en gec, gerci belirtiler gecen cuma falan basladi, oyle yani :)Bir de bir seyi merak ettim adetinizhic gecikmedi mi
bence silik cikan dogruydu,neden öyle ciksin ki? bazen yanilma payi var ama bu suan ki yaptiginda olabilir.......insallah hamilesin icimden öyle geliyor hayirlisi insallah....
sakın söktürü felan alma canım bekle bakalım yoksa durup dururken silik çizgi çıkarmı madem daha varmış regl ne bekle bakalım
Amin ins.. Allah razi olsun cnm..allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hergun boyle dua edıyorum
Amin ins.. Allah razi olsun cnm..