gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? :) resimli

Arkadaslar rica etsem bi iki dakikanizi ayirip yorumlayabilir misiniz?. Simdiden tesekkur ediyorum :)
canım benim maalesef gebelik görünmüyor ama bellide olmaz,silik bir çizgi de var gibi,geç döllenmede olabilir.birkaç gün daha bekle,regli olmazsan kan teesti ver ve buraya gelip bize müjdeli haberi ver inşaallah.ama böyle heyecanlanıp test yapması bile güzel,yüce Rabbim en kısa zamanda senin ,benim ve tüm bebek isteyenlerin kalbine göre versin,en kısa zamanda kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun.AMİN.İnşaallah en kısa zamanda hamileyim haberiyle gelir konu açarsın.

Canim hayalet çizgi var, adetine 3-4 gun kalmasina ragmen silik cikmis, bence gebelik var :))
Canim ya siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz diye koyydum resmi sirf yoksa bana gore yoktu :) iki gun sobra tekrar yapmayi dusunuyorum, dedigin gibi ibsallah vardir :)

Ah ne kadar guzel seyler yazmissin cook tesekkur ederim :) bu cizgiyi beklemiyordum ve testi de oylesine yaptim dun ikindi gibi :) benim icin epey bi surpriz olduama yoksa da hazirlikliyim, insallah vardir dedigin gibi o zaman gelsin yeni konular :))

Ilk basta hc bsey gormedm yaknlastrp bakinca cok silik bi cizgi gordum var sanirim ama en garanti kan tabkde
Haklisiniz, tesekkur ediyorum ben de kandan once iki gun icinde bu testi tekrarlayayim diyorum, ozellikle sabah saati olsun bi de diye :)

Ah ne kadar guzel seyler yazmissin cook tesekkur ederim :) bu cizgiyi beklemiyordum ve testi de oylesine yaptim dun ikindi gibi :) benim icin epey bi surpriz olduama yoksa da hazirlikliyim, insallah vardir dedigin gibi o zaman gelsin yeni konular :))
inşaallah canım ya inşaallah vardır,şu ramazan günü Allah yüzünü güldürsün.Ama dediğin gibi olmamasına da hazırlıklı ol,olmazsa zaten bekliyordum der daha az üzülürsün ama olursa da işte ona hep beraber seviniriz

Ayni dedigin gibi yapmayi dusunuyorum cnm olmazsa bi dahaki aya diyecegim, daha esime soylemedim bile emin olmadan onu da umutlandirmak istemedim, umarim guzel haberler veririm size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…